‘Mannen knappen af op haar in afvoerputje’

Wraakseks
Schrijven over ruzie's helpt om je relatie te verbeteren
couple

Bron www.flickr.com

Mannen knappen af op vrouwen die haar in het afvoerputje van de douche achterlaten en vrouwen hebben een hekel aan mannen die de afwas laten staan. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek. Dat schrijft de Daily Mail.

Het is volgens mannen de meest huisgewoonte van een vrouw als ze haar haren achterlaat in het afvoerputje.

Het achterlaten van kleding en restjes van vingernagels komt op de tweede plaats, terwijl dwangmatige netheid waarschijnlijk ook mannen zal afhouden van een romance.

Ondertussen zullen mannen die vuile vaat in het huis laten liggen, waarschijnlijk toekomstige vrouwelijke partners doen terugdeinzen.

Het hebben van buitensporig wind late en een slordige badkamer bleek ook een enorm probleem te zijn en scoorde hoog op een lijst met ongunstige gewoonten.

Onderzoekers ondervroegen 2.139 ingezetenen van het VK als onderdeel van een lopend onderzoek naar huishoudelijk gedrag. Ze waren allemaal ouder dan 18 en kenden  een gelijke verdeling tussen geslachten.

De studie vroeg aanvankelijk ‘Wat is de meest onaangename gewoonte die een mogelijke partner zou kunnen hebben?’ en vroeg hen om uit een lijst met mogelijke opties te kiezen.

Deelnemers mochten de meest toepasselijke antwoorden selecteren in het geval dat er meer dan één relevant was.

Maar liefst 41 procent van de mannen zegt af te knappen op een vrouw die haar in het doucheputje achterlaat,.

Van de ondervraagde vrouwen zegt 39 procent af te knappen op mannen die door het hele huis vuile kopjes, glazen en borden laten slingeren. Ruim een kwart knapt af op een extreem winderige man en 23 procent houdt het voor gezien als ze schimmel in zijn badkamer aantreft.

Bijna 15 procent van de vrouwen wil geen man die de toiletbril omhoog laat staan en 11 procent vindt het vervelend als een man zijn gedragen kleding op de grond laat slingeren.

Van de mannen ergert 34 procent aan een vrouw die kleding laat rondslingeren en een kwart wil geen vriendin die haar afgeknipte nagels niet opruimt. Een winderige vrouw is voor 16 procent van de mannen een afknapper en 13 procent wil geen vriendin die eeuwig aan het schoonmaken is.

Veranderen

Van de 56 procent van de respondenten die toegaven dat ze niet bij iemand konden zijn die een slechte gewoonte had, waren de meeste (69 procent) mannen.

Een woordvoerder zei: ‘Hoewel slechte gewoonten die je andere helft irriteren onvermijdelijk zijn in elke relatie, lijkt het zeer interessant dat de meeste problemen die in onze bevindingen worden benadrukt,  betrekking hebben op het gedrag in de badkamer.
Misschien is het geheim van een perfecte relatie aparte badkamers?’

Het meest verrassende resultaat van de enquête was dat mannen meer afgeschrikt lijken te zijn door de slechte kanten van een potentiële partner dan vrouwen.

Terwijl dit het eeuwenoude stereotype verbreekt dat mannen de sloebers zijn, moet je je afvragen hoe iemand een potentiële relatie in gevaar kan brengen voor iets zo triviaal als een putje vol haar of een rommelige vloer.’

Meer dan de helft van de ondervraagden wil geen relatie met iemand die irritante eigenschappen of gewoontes heeft. Zo’n 32 procent zou proberen die persoon te veranderen en 12 procent zou proberen er mee te leren leven.

Bronnen

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2678086/Clean-hair-plughole-wash-dishes-want-pull-Most-putting-habits-prospective-partner-revealed.html

https://www.nu.nl/lifestyle/3818757/mannen-knappen-af-in-afvoerputje.html?redirect=1

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge