Vanaf wanneer mag je scheetjes laten in je relatie?

Seks als een volwaardige vorm van sport?
Vrouwen reageren te vaak met "sorry"

Als jullie pas samen zijn, wil je vaak perfect overkomen. Ben je al wat meer op je gemak?

heart, love, romance

Ben_Kerckx (CC0), Pixabay

Dan vind je het niet erg als je lief je zonder make-up ziet of je houdt je scheten in als hij of zij in de kamer is. Nu moeten ook mannen/vrouwen soms een scheetje laten, maar vanaf wanneer doe je dit in het bijzijn van je lover?

In een onderzoek zei 71 procent dat ze geen scheet zouden laten in het bijzijn van iemand met wie ze aan het daten waren. Hoe natuurlijk het ook is, wind moeten laten is niet bepaald sexy of het nu een stil stinkend windje is of een luide al dan niet stinkende wind. Er zijn allerlei menselijke eigenschappen die we verbergen als we iemand voor het eerst ontmoeten

Scheten laten is in het begin van een relatie natuurlijk niet echt goed voor de sfeer. Hoewel hij het misschien al heel snel doet, is het voor een vrouw toch wat meer een dingetje. Hoever in een relatie kun je je darmgassen de vrije loop laten?

Bij mannen onder elkaar is het de normaalste zaak van de wereld om te scheten en als die dan ook nog eens goed stinkt, dan is het helemaal feest. Maar vrouwen doen dat natuurlijk niet en als ze het wel doen, ruikt het zogezegd naar bloemetjes, tenminste dat wil je de man met wie je net aan het daten bent graag laten geloven. Maar als je wat langer met elkaar gaat, kun je de schijn natuurlijk moeilijk blijven ophouden. Jij bent ook gewoon een mens mét een darmkanaal.

Via Google Forms werd er aan 125 personen gevraagd na hoeveel tijd ze openlijk een scheetje zouden laten in het bijzijn van hun partner. De ondervraagde personen waren allemaal tussen de twintig en de dertig jaar oud. De resultaten van de rondvraag waren redelijk verdeeld.

Toch is het vaak lastig om in te schatten, wanneer je je scheten de vrije loop kunt te laten zonder dat je lover heel hard wegrent. Uit onderzoek bleek dat de meerderheid na ongeveer zes maanden stopt met het leven in de scheet vrije fantasiewereld. 22 procent durft al scheten laten na een paar weken en 9,3 procent durfde het pas na een jaar. Slechts 7 procent claimt dat ze zelfs na jaren nog de kamer uitlopen als ze een scheet moeten laten.

18,6% doet het alleen als hun partner het al eerder in hun bijzijn gedaan heeft, en slechts een kleine groep gaat er gewoon voor (om het zo te zeggen). Nu heb je natuurlijk geen onderzoek nodig om te zeggen wat mag of niet mag in je relatie. Voel jij je er comfortabel bij, en maakt je partner er geen probleem van? Of krijg je al koude rillingen bij de gedachte alleen al? Dan doe je het gewoon niet. De keuze is helemaal aan jou.

fart

fart2

Een bijzondere vorm van scheet is de kutscheet of de vaginale wind die je vrouwen bij seks hebben. Deze wind ontsnapt uit de vagina, maakt soms een beschamend geluid maar stinkt niet.

Bronnen

http://www.flair.be/nl/love-sex/374718/vanaf-dit-punt-in-je-relatie-mag-je-een-scheetje-laten-in-het-bijzijn-van-je-lief

http://www.vrouwen.nl/view/128204/Dit+is+vanaf+wanneer+je+een+scheet+mag+laten+in+een+relatie

http://mic.com/articles/137243/here-s-when-it-s-ok-to-start-openly-farting-in-a-relationship#.i5GSy4Lx8

https://nl.wikipedia.org/wiki/Winderigheid

https://www.bnnvara.nl/spuitenenslikken/artikelen/de-kutscheet-en-waar-ie-vandaan-komt

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge