Droomplaatsen waar vrouwen seks willen

Plaats in bed bepaalt je persoonlijkheid
We zoeken op Tinder niet alleen naar seks


Seks in bed is altijd leuk, maar soms mag het al eens iets spannender.

sea, beach, onda

Claudio_Scott (CC0), Pixabay

Sommigen dromen van seks op een vliegtuig, in het zwembad, op school, op het werk, op het strand, in de duinen, lift, boot, tent, bosjes, limo, bibliotheek, keuken, yacuzzi, trein, muur , auto, zee, enz.

Of ze het toegeven of niet: ook vrouwen hebben erotische of ronduit seksuele fantasieën. Sommigen hebben er verschillende, anderen hebben één favoriet in vele variaties, maar zeker is: ze bestaan. Meestal hebben vrouwen romantische fantasieën. Deze zijn de braafste, liefste, meest vrouwelijke en meest aanvaarde fantasieën, maar dat wil niet zeggen dat je er niet enorm veel plezier aan kan beleven. Zonsondergangen, witte paarden, exotische prinsen, ontvoeringen, overdadige paleizen en liefde op het eerste gezicht: om bij weg te zwijmelen.

Vele vrouwen zitten gevangen is het ‘brave meisjesimago’ en willen uitbreken met het absolute tegendeel: stripper of zelfs prostituee spelen.

Op Sleep Cupid, een website die matrassen beoordeelt, pakken ze uit met een bijzonder onderzoek. Na rondvraag bij zo’n 3.000 vrouwen blijkt dat er vooral gefantaseerd wordt over een vrijpartij op de trap! Een groot evenement en het strand vervolledigen de top 3.

Verder blijkt ook dat maar liefst 83.9% al eens fantaseerde over seks met een collega. Seks met de baas weet dan weer 71.3% warm te krijgen. De redenen waarom ze niét op die fantasie ingaan blijken vooral ‘in een relatie’ (39.8%) en ‘HR-departement’ (38.1%) te zijn.

Bron : https://www.sleepcupid.com/

Bron : https://www.sleepcupid.com/

 

Bron : https://www.sleepcupid.com/

Bronnen

http://www.goedgevoel.be/gg/nl/595/Fantasieen/article/detail/300595/2008/06/04/10-fantasieen-die-vrouwen-wild-maken.dhtml

http://www.zita.be/lifestyle/4050081_dit-is-de-plek-waar-vrouwen-van-dromen-om-er-eens-seks-te-hebben.html?hkey=71fd2395a98b719f007295e8fd1c01ad

https://www.sleepcupid.com/

https://www.flair.be/nl/love-sex/de-top-20-plaatsen-om-seks-te-hebben-2/

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge