Hoogtechnologische seksrobot Harmony kan verliefd worden

Dating app op basis van dingen die je haat
Word jij een expert in likken dankzij de Lickster-app voor je smartphone?
girl, woman, face

DrSJS (CC0), Pixabay

Over dertig jaar hebben mensen seks met robots, beweert David Levy, expert in artificiële intelligentie.

Maar zullen de seksrobots liefde en erotiek minder menselijk maken?

Volgens Levy zullen we robots over ruim dertig jaar niet meer van mensen kunnen onderscheiden, zullen we er seks mee hebben en sommigen zullen er zelfs mee trouwen.

De meest geavanceerde seksrobots zijn momenteel eigenlijk niets meer dan kreunende sekspoppen. Bovendien zitten ze nog gevangen in wat roboticakenners de ‘uncanny valley’ noemen: ze lijken net niet menselijk genoeg en schrikken daarom eerder af dan dat je spontaan je arm om hen wil slaan. David Levy verwacht veel van Abyss Creations, het Amerikaanse bedrijf achter Real Dolls, dat een realistische sekspop leverde voor de film Lars and the real girl.

Harmony is de eerste volledig functionerende seksrobot die een emotionele band kan vormen met haar menselijke geliefde. Harmony werd gecreëerd door het bedrijf Real Doll, heeft een echte hartslag en werd geprogrammeerd om charmant en geestig te zijn. “Ze zal dingen zeggen die u verrassen”, verzekeren de makers van de robot.

Eigenaars kunnen kiezen uit twaalf verschillende persoonlijkheidskenmerken zoals zin in seks, vriendelijkheid, verlegenheid, naïviteit, intelligentie, enz. Vervolgens kan je al deze kenmerken beoordelen met een score van 1 tot 3 en afhankelijk daarvan zal jouw seksrobot een persoonlijkheid ontwikkelen die jij zelf graag wil. Dit alles is gewoon in te stellen met een simpele app.

Via de app op smartphone of tablet kan de eigenaar van Harmony haar schuchter, naïef, intellectueel en natuurlijk ook seksueel maken. Volgens Matt McMullen, de manager van het bedrijf dat de seksrobots maakt, is een emotionele band de basis van een goede relatie en is het de bedoeling dat zijn klanten zich verbonden voelen met Harmony.


“Emoties geven een extra dimensie aan seks”, verklaarde hij aan de Britse tabloid ‘the Daily Star’. “Seks zal altijd beter zijn als er een emotionele en intellectuele band is.” Harmony is uitgerust met kunstmatige intelligentie, waardoor ze ook zelf verliefd kan worden op haar eigenaar, maar volgens McMullen hangt dat grotendeels af van de keuzes die klanten maken bij het instellen van de robot.

Ze is enkel ingesteld dat ze stapelverliefd zal worden op jou. Ook hoe ze tijdens de seks reageert, kan elke keer anders zijn. Matt verwacht dan ook dat mensen echt een fantastische band gaan krijgen met hun seksrobot.

Een relatie met Harmony is echter niet goedkoop, de pop zal zo’n 12.000 pond (14.000 euro) kosten plus de prijs voor een jaarabonnement om toegang te krijgen tot de app.

 

Bronnen

https://www.thesun.co.uk/tech/4798599/harmony-3-0-sex-robot-with-self-lubricating-vagina-will-be-released-in-time-for-christmas/

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180915_03746726

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170129_02700923

http://www.standaard.be

http://www.clint.be/entertainment/binnen-enkele-maanden-verschijnen-de-eerste-seksrobots-met-echte-emoties/

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge