PayPhal : betaal camseks met je penis

Embryo's uit stamcellen : de toekomst?
Nood aan seksspeeltjes voor personen met een handicap

PayPal heeft een revolutie ontketend in de manier waarop we online geld overboeken. Nu hoopt PayPhal hetzelfde te doen voor entertainment voor volwassenen – door mannen webcammodellen te laten betalen met hun penissen.

De PayPhal is bedacht door de volwassen site CamSoda en is een teledildonische penisring die de opwindingsniveaus van een gebruiker registreert met behulp van een “omtrekdetector .. Wanneer de gebruiker een erectie krijgt tijdens een camerasessie met een model, krijgt het apparaat toegang tot een digitale portefeuille en verzendt het automatisch tip.

CamSoda is niet verlegen over haar ambities voor het product. Op een dag, hoopt het bedrijf, zullen stripclubs digitale technologie gebruiken om PayPhal te gebruiken, zodat mannen binnen kunnen lopen met ringen die al aan hun penis vastzitten.

Het voordeel voor gebruikers? Handsfree betalen. En voor modellen: een “definitieve barometer” van hun uitvoeringen.
Het is een ieuwe wereld waar munten niet de enige harde objecten zijn die je als wettig betaalmiddel kunt gebruiken.

Bestaat het toestel reeds? Neen, het is maar een idee, net zoals de vele ideeën die het bedrijf reeds lanceerde maar eigenlijk nooit realiseerde.

Natuurlijk roept de aankondiging een aantal interessante vragen op.
Ten eerste, is er een daadwerkelijke vraag naar een dergelijk product? Zijn mannen bereid om te betalen met hun penis in erectie en daarmee een stuk van hun privacy op te geven. Zal het toestel ook echt werken want elke erectie is natuurlijk anders en wat als er geen erectie optreedt?

CamSoda heeft een aantal producten aangekondigd die de aandacht van de virale media wonnen. In 2016 was er de “JerkShirt” voor mannen en “WetterSweater” voor vrouwen, die prothese armen hadden ontworpen om openbare masturbatie te verbergen.

Ondanks toegegeven hilarische promotievideo’s zijn de webpagina’s (gelukkig) alleen open voor “pre-orders”.

 

Hetzelfde geldt voor de OhRoma, die in 2017 is beloofd om geur toe te voegen aan virtual reality-uitvoeringen. Op dezelfde manier is de RubGrub, een Bluetooth-knop die pizza’s van Dominos bestelt via een vibrator nadat je een orgasme hebt verkregen. Vreemd genoeg was het bedrijf Dominos zelf niet op de hoogte van het niet bestaande object.

Dus hoewel PayPhal zeker een vermakelijk idee is, verwacht je dat je nog een tijdje je portefeuille zult moeten nemen als je voor webcamseks wilt betalen.

Bronnen

https://futureofsex.net/remote-sex/stroke-til-youre-broke-penis-ring-will-tip-cam-models-based-on-your-erection/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge