Seksfantasieën in de VS

Niet aan seks denken doet je juist meer aan seks denken
Normale vagina bestaat niet

Bron https://www.lehmiller.com/tell-me-what-you-want/

Dr. Justin Lehmiller, een onderzoeker aan het Kinsey Institute, heeft een nieuw boek uitgebracht over de seksuele fantasieën van de Amerikanen. Het boek is gebaseerd op een onderzoek dat Lehmiller heeft uitgevoerd, wat uiteindelijk de grootste en meest uitgebreide binnenlandse enquête over het onderwerp was in de VS. Volgens de enquête is groepsseks de meest voorkomende seksuele fantasie voor Amerikanen.

Eén sekspartner is voor veel Amerikanen niet genoeg althans als men hen vraagt naar hun ultieme seksfantasieën.

Lehmiller’s boek, “Tell Me What You Want: The Science of Sexual Desire”, is gebaseerd op een grote binnenlandse enquête over seksuele fantasieën.

Meer dan 4000 Amerikanen in de leeftijd tussen 18 en 87 namen deel aan het online onderzoek, dat gedurende twee jaar werd uitgevoerd. De respondenten kwamen uit alle 50 staten en omvatten alle seksuele en genderidentiteiten.

Het onderzoek betrof een vragenlijst die respondenten vroeg naar hun ‘grootste seksuele fantasie aller tijden’. Volgens Lehmiller’s boek was ‘groepsseks veruit het meest voorkomende thema dat naar boven kwam.

De studie onthulde een aantal verrassende inzichten in niet alleen wat er gaande is tussen de lakens, maar ook hoe onze persoonlijkheden bepalen waar we onze gedachten laten afdwalen.

Bijna alle (97%) van de ondervraagden gaven toe dat ze seksuele fantasieën hadden en de overgrote meerderheid had ze vaak, tussen meerdere keren per week en meerdere keren per dag.

De meeste fantasieën vallen in een van deze hoofdthema’s: multi-partner seks (bijvoorbeeld trio’s), kracht, controle of ruige seks (bijvoorbeeld bondage), nieuwigheid, avontuur en verscheidenheid

Meer dan een derde van de deelnemers beschreef het als hun favoriete fantasie aller tijden, en toen hen werd gevraagd of ze ooit eerder hadden gefantaseerd over multipartner-seks – niet alleen of het hun favoriete fantasie was – was de overgrote meerderheid van zowel mannen als vrouwen het daarmee eens.
In feite was het zeldzaam dat mensen zeiden dat ze nog nooit zo’n fantasie hadden gehad, namelijk slechts 5 procent van de mannen en 13 procent van de vrouwen. Met andere woorden, groepsseks is misschien wel de normaalste zaak om over te fantaseren, omdat bijna iedereen door de gedachte ervan op een bepaald moment is aangezet, ‘schrijft Lehmiller in het boek.

Lehmiller zegt verder dat toen respondenten werd gevraagd of ze hadden gefantaseerd over verschillende vormen van groepsseks, 89 procent meldde dat ze fantaseerden over trio’s, 74 procent over orgieën en 61 procent over gangbangs.

‘Hoewel mannen eerder al deze multipartner-fantasieën hebben dan vrouwen, zal het velen verbazen om te horen dat de meerderheid van de vrouwen aangaf ook elk van deze seksfantasieën te hebben’, zegt hij.

Introvert of extravert zijn, kunnen je fantasieën beïnvloeden: extraverte mensen fantaseren eerder over groeps- en niet-monogamie-seks. Ze worden ook eerder geprezen om hun seksuele prestaties in hun fantasieën. Introverte mensen zullen zich eerder intimiteit en passie voorstellen.

Degenen die zichzelf meer detail bewust beschouwen, zijn meer geneigd meer ingewikkelde fantasieën te plannen, terwijl attente typen zich meer richten op het behagen van hun partners.

Vrouwen dagdromen eerder over ruige seks. Lehmiller’s studie wees uit dat vrouwen meer fantaseren over ‘bondage’ en sadomasochisme dan mannen.

Lehmiller denkt dat de populariteit van groepsseks mogelijk het gevolg is van monogamie.

‘Het is de menselijke aard om te vervallen in seksuele routines en het is gemakkelijk om in een routine te vervallen als je maar een partner hebt gedurende een zeer lange periode,’ zegt Lehmiller. ‘Groepsseks biedt een kans om dingen op te vrolijken.’

Langs deze lijn laat Lehmiller’s boek ook zien dat het een verlangen is dat veel Amerikanen hebben, is om een ​​open relatie te hebben.

‘Nonmonogamie spreekt veel mensen aan, omdat het moeilijk is voor één partner om alles voor ons te zijn op alle mogelijke manieren’.

Waar dromen de Amerikanen nog over?

• Ruwe seks: Lehmiller zegt dat heel wat mensen houden van BDSM en S & M omdat ze onderdanige of dominante rollen op zich willen nemen, het helpt hen hun seksuele energie te focussen en ze minder snel laten afleiden tijdens seks.
• Homo-erotische seks: Lehmiller zegt dat mensen fantaseren over seks met hetzelfde geslacht om dezelfde reden dat ze groepsseks fetisjen – het is buitengewoon. Het is ook een vorm van rebellie tegen de samenleving
• Fictieve personages: een van de verrassende vondsten van de studie is dat Amerikanen seks niet noodzakelijk romantiseren met beroemdheden. Soms fantaseert men zelfs over  stripfiguren.

Belangrijk is wel om te melden dat het gaat om fantasieën. In werkelijkheid brengen de meeste Amerikanen deze seksfantasieën niet in realiteit, leert het onderzoek verder.

Bronnen

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5883591/Americans-crave-group-sex-largest-domestic-survey-sexual-fantasies-reveals.html

https://www.lehmiller.com/tell-me-what-you-want/

https://www.thesun.co.uk/fabulous/6653023/heres-what-your-sexual-fantasies-say-about-your-personality-and-it-turns-out-women-like-it-rougher-than-men/amp/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge