Spannende seks? Train je bekkenbodemspieren

Seksspeeltje met draaiende tongen weinig populair
Goedele lanceert educatief seksplatform met expliciete beelden

Vijftien jaar geleden bracht Ilse Nackaerts een boek uit dat heel wat ophef veroorzaakte in Vlaanderen  ‘Spannende seks. Van Aardbei tot Zweepje’. Momenteel heeft ze een tweede deel uitgebracht. Het gaat om een lijst met meer dan 700 supersexy thema’s die je seksleven een flinke boost kunnen geven.

‘Spannende seks’. In plaats van enkel technische en seksuele voorlichting vind je in deze editie een lijst met meer dan 700 mogelijkheden die je seksleven kunnen activeren.  Het resultaat is een pretalfabet boordevol uitdagende standjes en praktische tips.

Naar meer pit’ snakkende koppels krijgen in alfabetische volgorde handige tips en nuttige weetjes op seksueel en relationeel gebied aangeboden. Hoe ga je met je lichaam om, hoe is je houding en wat is jouw persoonlijke stijl? Zonder slagroom, fruit, chocoladesaus en alcoholische drankjes met bubbels komt men nergens, penisringen en vibrators zijn een must, geurkaarsen, theelichtjes, glijmiddel, lekkere zachte lapjes, bont, doorzichtige lapjes en heerlijke oliën eveneens. En condooms uiteraard!

Enkele voorbeelden : het verwennen van de clitoris.

Cunnilingus is een ander woord voor het oraal stimuleren van de vrouwelijke geslachtsdelen. Beeld je haar clitoris in als een wijzerplaat. Studies hebben uitgewezen dat de meeste vrouwen het liefst hebben dat ze tussen 2 en 3 uur gestreeld en gelikt worden. Ook het gebied tussen 9 en 10 uur valt bij veel dames bijzonder goed in de smaak.”

Bijt nooit in haar clitoris. Zachtjes knabbelen op haar schaamlippen kan wel heel sensueel zijn. Bedek de clitoris met je mond, zuig er heel zachtjes aan, niet hard! Masseer tegelijkertijd heel zachtjes de clitoris met je tong. Steek ondertussen een vinger of vibrator in haar vagina en duw die zachtjes naar beneden. Vooral onervaren partners prikkelen de clitoris vaak te ruw. De kittelaar raakt dan geïrriteerd en in plaats van voor opwinding te zorgen remt de irritatie het vrijen af….

De bekkenbodemspier

“De bekkenbodemspieren worden ook wel de seksspieren genoemd,” leert Ilse ons. Train ze. “Leer ze aanspannen en ontspannen zonder dat je daarbij tegelijk andere spieren aantrekt, zoals je been-, bil- of buikspieren. Oefen twee keer per dag. Trek de spieren vijftien tot twintig keer aan, waarbij je de spanning een seconde vasthoudt. Je kunt dit altijd en overal doen, bijvoorbeeld als je voor het rode licht staat te wachten.”

“Getrainde bekkenbodemspieren leveren nogal wat voordelen. Ze helpen je je orgasme heviger te maken. Maximale ontspanning verkleint de kans op pijn bij het inbrengen van een tampon of bij het vrijen. Het bewust aan- en
ontspannen van de seksspieren vergroot de wrijving bij het vrijen, waardoor de prikkeling voor beiden toeneemt. Bij sommige vrouwen ontvangt de clitoris bij het vrijen meer prikkeling als ze hun seksspieren aanspannen….”

Bronnen

http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/3160071/2017/05/20/Extra-spannende-seks-Train-je-bekkenbodemspieren.dhtml

https://www.vanhalewyck.be/spannende-seks.html#gref

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge