De brompot in de relatie slaapt rechts in bed

Feiten over de penis
Seksposities die de REM slaap bevorderen
break, sleeping, cute

manbob86 (CC0), Pixabay

Elk koppel heeft een lievelingskant in bed. Maar wist je dat de voorkeur om links of rechts te slapen ook iets zegt over je persoonlijkheid? Volgens een studie van Premier Inn heeft degene die rechts slaapt immers het slechtste humeur.

Premier Inn deed onderzoek naar de slaapgewoontes van 3.000 volwassenen. Daarbij kwam aan het licht dat degene die aan de linkerkant van het bed slapen gelukkiger wakker worden. Ze zijn beter uitgerust om met de dagelijkse stress om te gaan. ‘Rechtsslapers’ worden echter vaker slechtgeluimd wakker en hebben een negatievere kijk op het leven. 18% van hen geeft aan dat ze positief in het leven staan, terwijl dit bij de ‘linksslapers’ 25% was.

Premier Inn heeft onthuld dat er zoiets bestaat als slapen aan de verkeerde kant van het bed. Volgens een studie van de hotelketen zijn degenen die de neiging hebben om naar de linkerkant van het bed te migreren, in feite veel beter af dan hun ‘rechtse’ tegenhangers.


De studie van 3.000 volwassenen van de Britse hotelketen geeft aan dat niet alleen degenen die slapen aan de linkerzijde in het algemeen vrolijker zijn, maar ze zijn ook positiever en in staat een zware werkbelasting en een stressvolle dag makkelijker aan te pakken. Degenen die aan de rechterkant slapen, zullen minder snel in een goed humeur wakker worden. Meer dan een kwart van de mensen die aan de linkerkant van het bed sluimeren, vindt dat ze een heel positieve kijk hebben op het leven in het algemeen, vergeleken met 18 procent van de rechterslapers.

De vrolijke ochtendstemming van ‘linksen’ kan ook zo ver gaan als een verklaring waarom meer dan de helft van de ondervraagden weigert van plaats te wisselen met hun wederhelft. In feite zit meer dan 75% van de Britten zo vast in hun slaaproutine dat ze het vreemd zouden vinden om aan de andere kant van het bed te slapen. Bovendien beweert een kwart van hen dat het de volgende dag zeker hun humeur zou beïnvloeden, waarbij 23% van de natie ervan overtuigd is dat er een verkeerde kant van het bed is.

Natuurlijk is nu de vrouw hoe je die links en rechtskant interpreteert. Bekijk je het van de kant van de personen die in het bed liggen en neem je dan links en rechts of bekijk je het vanop een afstand terwijl je mensen in bed ziet liggen en neem je dan de linkerkant en dan de rechterkant. … En hemelsbreed verschil en zo kun je elk humeur uitleggen.

 

Bronnen

https://nl.metrotime.be/2021/03/21/must-read/de-brompot-in-de-relatie-slaapt-rechts-in-bed/

https://pressreleases.responsesource.com/news/69356/premier-inn-research-shows-that-there-is-a-wrong-side/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge