Groep seksloze koppels neemt toe

Ctrl+Alt+Orgasme: seks in 2050
Vrouwen hebben meer wantrouwen in hun sekspartners
bed

Bron www.flickr.com

Een op de drie koppels kunnen zich niet meer herinneren wanneer ze de laatste keer intiem geweest zijn.
Uit een nieuw onderzoek is gebleken dat een op de drie koppels (32%) in een lange termijn relatie zolang geleden geen seks meer hebben gehad dat ze zich dat moment niet meer kunnen herinneren.

Een op tien gaf zelfs aan dat ze helemaal geen seks meer hebben.

Het onderzoek van de Fantasie Box toont ook aan  61% van de ondervraagden aangaf van een beter seksleven te genieten in eerdere relaties. Meer dan een derde van de koppels (38%) tussen 25-44 jaar beschuldigen het drukke gezinsleven als oorzaak voor het weinig seks hebben en bijna de helft (49%) vertelde dat ze nooit over seksuele fantasieën en verlangens met elkaar praten.


Voor jongere paren tussen 18-25 jaar was werk met meest genoemd als oorzaak voor gebrek aan seks (19%), en bij de oudere generatie boven 55 was vooral de fysieke conditie en gebrek aan fitheid oorzaak bij de helft (50%) van de respondenten.

Meer dan een derde (39%) verborg hun seksuele fantasieën voor hun huidige partner en 38% gaf aan  dat ze gewoon niet meer praten over seks. Meer dan een kwart bekende dat ze bang waren voor de reactie van hun partner (27%) en 27% vond dat er een gebrek aan vertrouwen was in de slaapkamer omtrent seks.
Mariah Byrne, de mede-oprichter van The Fantasy Box zei: “Dit onderzoek toont aan hoezeer ons seksleven lijdt onder gebrek aan informatie en hoeveel effect dit heeft op een gelukkige relatie.

Het onderzoek toonde aan dat, terwijl een kwart (25%) van de Britten 50 Shades of Grey gelezen hebben (verhoogd tot meer dan een derde voor die paren tussen18-34 jaar) toch nog veel koppels bang zijn om hun seksuele fantasieën te delen met hun partner of zelfs te praten over seks.

Bronnen

http://www.sourcewire.com/news/89141/the-rise-of-the-sexless-relationship-one-in-three-couples#.Vknbb7-FlQs

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge