Grootte doet er wel toe bij one night stands

One night stand kan tot vaste relatie leiden
Fietsen goed voor de seks?

Bron pixabay.com

Bij one-night stands doet grootte er wel toe, maar het is niet de penislengte waar vrouwen over bezorgd zijn, het is de omvang, suggereert een nieuwe studie. In het onderzoek bekeken en voelden 41 vrouwen penissen gemaakt op een 3D printer.

De modellen waren blauw, en ze varieerden in grootte van 10,2 centimeter lang en 6,4 centimeter in omtrek tot 21,6 centimeter lang en 17,8 centimeter in omtrek.

Ze werden gevraagd om te kiezen welke van de 33 modellen ze liever hadden voor een eenmalige partner, en welke voor een lange termijn partner. Voor one night stands selecteerden vrouwen gemiddeld penis modellen met een iets grotere omtrek, dan die ze voor lange termijn relaties selecteerden. Het team ontdekte ook dat vrouwen slecht waren in het schatten van maten – bijna altijd werden ze overschat.

Als u wilt weten hoe lang uw penis is (zowel in slappe als in stijve toestand), meet u hem met een lintmeter aan de bovenkant (de buikkant). Vanaf het schaambeen, waar de penis begint, tot het topje van de eikel, terwijl deze wordt uitgetrokken tot maximale lengte.

De omtrek meet u op het dikste gedeelte.

De penis van een volwassen man is ontspannen gemiddeld 9,8 cm lang met een omtrek van 8-12 cm, in erectie gemiddeld 14,8 cm bij een omtrek van 12-13 cm. Voor alle duidelijkheid: ‘gemiddeld’ is niet hetzelfde als ‘normaal’.

Een slappe penis van 6 tot 11 cm en een stijve van 11 tot 20 cm worden als ‘normaal’ beschouwd. Een slappe penis kleiner dan 6 cm wordt als klein beschouwd, groter dan 11,5 cm als groot. Een stijve penis kleiner dan 10 cm komt maar bij 1 op de 5000 mannen voor, groter dan 22 cm komt slechts bij 1 op de 10.000 mannen voor.

Dankzij de hardwerkende wetenschappers die de hele dag wetenschap doen, zijn er enkele belangrijke nieuwe bevindingen die de manier waarop je denkt over one-night stands zal veranderen.

Vrouwen overschatten lengte

Vrouwen geven dus niets om penislengte als het gaat om one-night stands. Waar ze om geven is singel.  Als het gaat om de lengte, suggereert een nieuwe studie dat vrouwen de grootte van het partnerlid overschatten. Dus als je een vriend hebt die verlegen is over zijn penisgrootte, sla hem dan op de rug en zeg hem dat het goed gaat.

Een van de redenen waarom deze nieuwe informatie zo belangrijk (en spannend) is, is dat dit de eerste keer is dat een onderzoek naar de grootte van de penis kunstmatige genitaliën bevatte die de proefpersonen konden aanraken.

De auteurs van de studie, die werd uitgevoerd aan de UCLA, maakten 3D-geprinte penissen voor de deelnemers om ze te pakken te krijgen en vroegen hen vervolgens te beslissen welke van de 33 modellen ze het leukst vonden voor one-night stands en voor langdurige relaties. Subjecten kozen consequent leden die groter waren in omtrek als de beste keuzes voor een stand van één nacht.

“De vagina heeft veel drukgevoelige zenuwuiteinden die sensatie van rekken detecteren, en deze sensoren kunnen nauwkeurig worden afgestemd om variaties in de penisomtrek te detecteren, aldus de onderzoekers.” Een penis met grotere omtrek kan de clitoris ook dichter bij de vagina brengen tijdens seks , waarvan is gesuggereerd om te helpen bij het bereiken van een orgasme. ”

Voor het tweede deel van het onderzoek werd aan vrouwen gevraagd om hun gekozen kunstmatige penis gedurende 30 seconden te onderzoeken en vervolgens dezelfde grootte te vinden in een bak waarin alle 33 modellen waren ondergebracht. De vrouwen kozen consequent voor modellen die groter waren dan degene die ze hadden onderzocht, wat suggereert dat onze ogen altijd tegen ons ligen en dat penisgrootte er niet echt toe doet.

 

Bronnen

http://www.cosmopolitan.com/entertainment/news/a26421/one-night-stand-penis-size/

https://www.bustle.com/articles/108521-women-pick-the-perfect-penis-size-for-one-night-stands-and-long-term-relationships-and-its-circumference-size

https://gorgeoustrends.wordpress.com/2015/09/05/the-perfect-man-size-does-the-size-matter-in-one-night-stand/

http://www.women-online.nl/grootte-doet-er-wel-toe-bij-one-night-stands/

http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=15407

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge