Mannen zien overal borsten

Eierstokken zijn niet bacterievrij
Huwelijken waar de vrouw nog maagd is houden langer stand

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne. Borstkanker is de meest

Bobine (CC0), Pixabay

voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Via een website, folders, persberichten, activiteiten, evenementen en doelgerichte acties gedurende het hele jaar, vraagt Think-Pink meer aandacht voor borstkanker in het algemeen en voor het belang van screeningsmammografie in het bijzonder.

De nieuwe borstkankercampagne van Think-Pink wil mannen bewuster maken van borstkanker bij hun vrouwen. ““Dat mannen van borsten houden, is een huizenhoog cliché, maar mannen zijn zich vaak te weinig bewust van borstkanker als ziekte” zegt Heidi Vansevenant, voorzitter van Think-Pink. Daarom pakt de organisatie uit met een grappig reclamefilmpje dat de aandacht van de mannen moet trekken. De campagne is het resultaat van de Fairtime Award van Medialaan, die Think-Pink recent won voor zowel radio als tv.

“Mannen hebben ze een bijzondere invloed op hun partner en kunnen ze hen overtuigen om zich tijdig te laten controleren”, aldus Vansevenant. “Toch werden mannen tot nu toe nooit echt betrokken bij sensibiliseringscampagnes rond borstkanker. Daar wil Think-Pink nu voor het eerst verandering in brengen”. Voor de beelden van de tv-spot werd beroep gedaan op een aantal mannelijke fotografen, die blijkbaar een goed oog hebben voor alles wat in het dagelijks leven op een borst lijkt.

 

“Het is een campagne voor vrouwen geworden, maar van mannen en door mannen, met een luchtige en humoristische toon. Optimisme en zin in het leven zijn volgens ons belangrijke wapens in de strijd tegen de ziekte en al zeker in het genezingsproces”, zegt Elodie Pagaud van reclamebureau Leo Burnett, dat de reclamespot maakte.

Vrouwonline zet tien redenen waarom mannen van borsten houden voor je op een rijtje!

 

1. Fascinerend om naar te kijken
Uiteindelijk maakt het niet uit welke maat of vorm je hebt; mannen vinden borsten fascinerend. Individueel heeft elke man een voorkeur, maar om naar te kijken zijn ze allemaal leuk!

2. Ze voelen lekker aan
Er is weinig dat net zo lekker aanvoelt als een zachte borst. Daarom kunnen mannen, wanneer ze kans krijgen, het niet laten hun handen er op te leggen.

3. Ze zien ze graag bewegen!
Bijna net zo graag als ze aanraken, zien mannen borsten graag in beweging. De manier waarop ze op en neer gaan als je loopt of springt, het trekt automatisch alle mannelijke ogen naar ze toe.

4. Ze werken als een paar
Sommige dingen zijn gewoon bedoeld om in paren te komen: sokken, schoenen en.. borsten. Alléén erg mooi, samen het ideale koppeltje.

5. Zo zacht als een kussen
Mannen leggen hun hoofd graag op je borsten omdat ze zo zacht zijn en lekker liggen. Reden genoeg toch?

6. Als een lovehandle
In verschillende seksuele posities is het heerlijk om ze als lovehandles te gebruiken. Bij bijvoorbeeld het doggy style-standje is dit erg populair onder de mannen.

7. Ideale bron van informatie
Mannen denken aan tepels te kunnen zien of een vrouw opgewonden is en in voor een lekkere vrijpartij. Een soort radartjes dus.

8. Ze zijn mysterieus
Als een man jouw borsten nog nooit heeft gezien, maar alleen verstopt onder truitjes, zijn ze interessant vanwege het mysterie. Elk paar borsten is namelijk uniek, dus het liefst ziet hij ze allemaal!

9. De welving is geweldig
Mannen houden van curves en daar vallen onze borsten ook onder. Rond, zacht en welvend: de ideale samensmelting.

10. Borsten maken de man gelukkiger
Onderzoek heeft uitgewezen dat borsten de man gelukkiger maken. Slechts vijftien minuutjes per dag besteden aan het kijken naar borsten en de man leeft weer wat langer!

 

Bronnen

http://www.gva.be/

http://www.think-pink.be/nl/artikels/d/a/191

http://newsmonkey.be/article/51431

https://www.viva.nl/sex-en-liefde/10-redenen-waarom-hij-van-borsten-houdt/

https://www.gezond.be/dit-de-reden-waarom-mannen-zo-gek-zijn-op-borsten/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge