Spy-brator : vibrator geeft genot en registreert orgasmegegevens

Technologie maakt lange afstandseks mogelijk.
Seks wordt overbodig door technologie van designerbaby's
MAIN-Sex-toy-records-orgasms

Image by http://www.mirror.co.uk/tech/spy-brator-sex-toy-monitors-7566058

Een Britse firma heeft een nieuwe sextoy (seksspeeltje) ontworpen die verregaande registratiemogelijkheden voor vrouwelijk genot en orgasme biedt.  Een in Londen gevestigde technologiebedrijf bereidt zich voor om ‘s werelds eerste’ spy-brator uit te brengen. Het gaat om  een super geavanceerd seksspeeltje, een vibrator waarmee ook gegevens van de orgasmes van vrouwen verzameld kunnen worden.

Mystery Vibe, een Britse start-up, hoopt om vrouwen te overtuigen om hun internet-aangesloten seksspeeltje te gebruiken om gegevens te verzamelen als ze het gebruiken om zichzelf tot een climax een climax te brengen.

De volgende versie van de firma populaire Crescendo sex toy zal worden uitgerust met vijf sensoren die informatie doorgeeft over de intieme zones van de vrouw, diep in de vagina als ze genieten van een solo seksactiviteit

Deze informatie wordt verzameld in een centrale database en zal (met paswoord) toegankelijk worden voor onderzoekers en worden gebruikt om de prestaties van de spy-brator passen aan elke vrouwelijke gebruiker.

Stephanie Alys een 26-jarige uit Brighton is mede-oprichter  van het bedrijf en en ‘chief plezier officer “.

Stephanie-Barraclough-29100_R

Image by www.toa.berlin

Ondanks haar vreemde job en haar open houding ten aanzien van seksueel plezier, gelooft ze in monogamie maar is ze evengoed overtuigd dat de toekomstige vriendjes/partners geïnteresseerd moeten zijn in hoe ‘Crescendo’ werkt en hoe ze genot ervaart. Tot nu toe gebeurde registratie van genotervaringen altijd in kunstmatige laboratoria, vertelt Stephanie aan de Mirror.co.uk.

Het gebruik van sensoren om gegevens zoals temperatuur verandering, de druk van spiercontracties, plaatspositie van het apparaat en de bloedstroom zal helpen om zowel mannelijk als vrouwelijke plezier beter te begrijpen en betere orgasmes te krijgen.

MysteryVibe zit momenteel voorlopig nog maar in het stadium van  ‘crowdfunding’ maar heeft ondertussen al meer dan  £ 50.000 aan pre-orders voor de eerste versie van het apparaat Crescendo. Het seksspeeltje kan gebogen worden in diverse vormen en is voorzien van zes motoren die kunnen worden gecontroleerd met een iPhone app, zodat gebruikers precies druk kunnen uitoefenen op de juiste plek.  Het heeft een draadloze verbindingr die door een  smartphones kan aangestuurd worden zodat ook van op afstand intense momenten beleefd kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld een partner zelfs vanop afstand via internet de vibrator aansturen.

Sex-toy-records-orgasms

Image by http://www.mirror.co.uk/tech/spy-brator-sex-toy-monitors-7566058

Sex-toy-records-orgasms

Image by http://www.mirror.co.uk/tech/spy-brator-sex-toy-monitors-7566058

Maar naast bieden van intens genot, registreert de vibrator ook draadloos een aantal parameters die via internet geuploaded kunnen worden. Het toestel meet diverse vibraties. In de toekomst kan het apparaat zelfs verbonden worden aan andere domotica-apparaten zoals licht in het huis, de televisie, muziek, enz. zodat dit automatisch aangepast kan worden.

De gegevens kunnen verwerkt worden zodat de vibrator aangepast kan worden aan de individuele behoeftes van de klant, maar de gegevens kunnen ook collectief opgeslagen worden zodat wetenschappers meer inzicht krijgen in het vrouwelijk orgasme en problemen rond seksualiteit en seksbeleving. Als een vrouw moeilijk tot een orgasme kan komen, kan via deze weg informatie verzameld worden zodat ze geholpen kan worden de juiste plekken te stimuleren of de juiste handelingen te stellen.

Sex-toy-records-orgas

Image by http://www.mirror.co.uk/tech/spy-brator-sex-toy-monitors-7566058

Het enige waar onderzoekers voor behoedzaam zijn is dat het toestel op internet geconnecteerd moet worden en daardoor onveilig kan worden voor virussen, hackers, enz. De data zou niet in verkeerde handen terecht mogen komen. Zeker als er ook een connectie komt met televisie, licht en andere domotica bestaat er risico tot misbruik.

Bronnen

http://www.mirror.co.uk/tech/spy-brator-sex-toy-monitors-7566058

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge