Stappenteller voor penis

Single vijftigplussers hebben vaker one-night-stands
Schrijven over ruzie's helpt om je relatie te verbeteren

Bron preferren.ml

Draagbare technologische snufjes hebben al meerdere slaap- en fitnessgewoontes beïnvloed. Nu heeft een firma ook een toestelletje ontworpen dat de zogenaamde fitheid van je penis (in erectie, tijdens de daad) meet : een  stappenteller voor de penis.

‘SexFit’ is een vibrerende penisring die de Britse firma Bondara op de markt brengt. Het toestel belooft je niet alleen je genot te vergroten maar meet ook je seksuele fitheid.

Stoten per minuut
De SexFit stuurt informatie naar een gratis app op je smartphone. Zo weet je meteen hoeveel calorieën je tijdens het minnespel hebt verbruikt en hoeveel stoten per minuut je hebt gegeven.

Er is nog meer. Net als soortgelijke fitnessapparaten, laat de SexFit de meest toegewijde gebruikers toe de resultaten van hun sekssessies te delen en te vergelijken op sociale media.

Beter seksleven
De makers verantwoorden het alsvolgt. Historisch gezien hebben seksspeeltjes gelijke tred gehouden met de technologie. Het toestel is een natuurlijke beweging richting  gezondheidsapparaten, met het bijkomende voordeel dat het iemands seksleven verbetert.

Het toestel is verkrijgbaar in wit, zwart of roze. Of het echt leuk is tijdens het seksspel is nog maar de vraag en of je het moet aanbrengen voor of na een erectie is even onduidelijk. Hoe het zit in combinatie met een condoom geven de fabrikanten ook niet aan.

Bronnen

http://shoppen.blog.nl/bizar/2009/07/25/stappenteller-telt-bewegingen-van-penis

https://www.engadget.com/2014/08/07/bondara-sexfit-i-used-to-be-a-serious-journalist/

https://www.ad.nl/lifestyle/stappenteller-voor-de-penis-meet-seksuele-fitheid~aad330c8/63131650/

http://www.hbvl.be/cnt/aid934583/stappenteller-voor-je-penis-2

https://www.demorgen.be/nieuws/hij-komt-de-stappenteller-voor-je-penis-b67aff38/

https://www.hln.be/nina/seks-relaties/hij-komt-de-stappenteller-voor-je-penis~a67aff38/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge