Veganisme voor een gezondere penis

Seks verhoogt levenskwaliteit
Sporten niet noodzakelijk voor goede seks

De Amerikaanse uroloog Aaron Spitz adviseert mannen om veganist te worden. Zijn stelling is dat een plantaardig of veganistisch dieet belangrijk is voor een gezonde penis. Mannen die graag hun stevige erecties willen behouden, stappen best zo snel mogelijk over op het veganisme, laat hij optekenen in Knack.

Eet veganistisch, slaap goed en sport voldoende

Het overschakelen naar veganisme is één van zijn tips aan mannen om een gezonde penis te krijgen. Je moet dus op je voeding letten en alles wat in blik of plastic verpakt is kan je beter links laten liggen.

Veganisme zou volgens Spitz de bloedsomloop naar het mannelijke geslachtsdeel verbeteren. De sleutel tot een goede bloedsomloop is stikstofmonoxide. Die moleculen zetten de slagaders naar de penis wijd open en voeden en versterken de bloedvaten. Stikstofmonoxide wordt aangemaakt uit gezonde voeding en afgebroken door ongezonde voeding.

De uroloog, die zelf naar eigen zeggen voor 90 procent veganist is, voegt nog toe dat  het advies niets van doen heeft met ideologie.  Volgens hem is het gebaseerd op  wetenschappelijk onderzoek en veganisme is bovendien ecologisch verantwoord.

Niet alleen de maat van het geslachtsdeel is voor mannen een gevoelig punt, ook erectieproblemen zitten volgens Spitz in de taboesfeer. Zeker bij jonge mannen. Niet nodig, vindt de uroloog. “Vaak is het bij hen een psychisch probleem, dat zeker opgelost kan worden”. Bij mannen boven de vijftig heeft het vooral te maken met fysieke gesteldheid. “De bloedtoevoer wordt na je vijftigste zwakker. Daardoor worden de bloedvaten in de penis kleiner en dat zorgt voor erectieproblemen.”
Seksuele gezondheid

De uroloog zou geen uroloog zijn als hij voor dat probleem geen oplossing heeft. Zo vertelt hij bij Eva aan tafel dat dierlijk voedsel niet bevorderlijk is. “Die producten hebben een negatieve werking op de bloedsomloop”. Rood vlees is dus niet bevorderlijk voor de potentie. Barbecueën is al helemaal geen goed idee. Eet liever een salade als je nog plannen hebt om het gezellig te maken in bed.

Verder is ook voldoende slaap en beweging nodig voor een goede bloedcirculatie en een gezonde penis.

Bron

https://www.gva.be/cnt/dmf20180726_03633039/wie-een-gezonde-penis-wil-moet-veganist-worden-dat-beweert-althans-deze-beroemde-amerikaanse-uroloog

https://www.lindanieuws.nl/fragment-gemist/bijzondere-inzichten-penis-door-uroloog-aaron-spitz-in-jinek/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge