Zingende borsten als campagne tegen borstkanker

Minder levenskwaliteit met anticonceptiepil?
Rugkuiltjes ? Dan makkelijker klaarkomen?

Een leuk promofilmpje omzeilt de naakte borstenban van sociale media zoals Facebook

Image by Todos aman los tetas.

door de tepels te vervangen door zingende monden en  bewegende lippen.

De makers achter de ‘Everybody Loves Boobs’ video vertellen dat de actie nodig was om de voorlichting van borstkanker te ondersteunen, omdat “sociale media de tepels verbiedt” De organisatie wijst op het belang van jaarlijkse controles voor zowel vrouwen als mannen van de borsten.
De beelden beginnen met een vrouw die een jurkje draagt met de logo’s van Facebook en Instagram daarop.
Sociale netwerken blijven tepels  censureren, zelfs in die gevallen waar men bewust wil maken van borstkanker.

De monden beginnen een liedje te zingen dat een soort eerbetoon aan borsten is, met woorden die bewieroken hoe borsten in alle verschillende vormen en maten komen, en  “zacht zijn als crème karamellen of stijf als bloempotten.”

Het filmpje is erg grappig gemaakt, maar wijst op de noodzaak om borstkanker te bestrijden door regelmatig je borsten te controleren.

Bronnen

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/bizarre-singing-breasts-advert-beats-10295945

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge