Marihuana rokers hebben meer sekservaringen

Seksisme in videogames
Sensoa Vlaggensysteem voor kwetsbare kinderen en jongeren
stoend

Beeld: Flickr, GIPHY

Als je elke dag wiet rookt dan heb je meer seks. Dat blijkt uit een enquête die werd afgenomen door condoomfabrikant SKYN Condoms. Meer dan 5000 18 tot 34 jarige Amerikanen vulden de ‘2015 Millenial Sex Survey’ in. Uit hun antwoorden bleek dat mensen die regelmatig cannabis roken meer seks en scharrels hebben en ook nog eens zelfverzekerder zijn in bed dan mensen die geen wiet roken. Zo wist het bedrijf aan NTRSCTN te vertellen.

Om wat dieper in de details te treden; mensen die dagelijks roken zijn het drukst met seks: 14% van hen heeft vaker dan één keer per dag seks. Dat is ten opzicht van 5% van de non-smokers best veel. Denk trouwens niet dat wietrokers monogaam zijn, nee, maar 5% van de dagelijkse smokers (vergeleken met 23% van de niet-smokers) heeft maar één sekspartner gehad en 37% (vergelijke met 14% niet-smokers) heeft met meer dan 15 mensen het bed gedeeld.

Misschien komt dat omdat stoners geweldig zijn in de slaapkamer. Of tenminste, dat denken ze zelf. Een meerderheid van de smokers (59%) zegt ‘amazing’ of ‘very good’ te zijn in bed, terwijl maar 41% van de niet-rokers hetzelfde zegt. Nou, mocht het juist zijn wat de stoners over zichzelf denken, dan hebben online daters geluk. Want 34% van de wietrokers is op dating sites te vinden, terwijl maar 21% van de niet-rokers daar ook aanwezig zegt te zijn.

Bij recent onderzoek (oktober 2017) werd dit bevestigd. Wiet rokers hebben meer en betere seks, maar of het ook allemaal gezond is?

Wie regelmatig een joint rookt, heeft meer seks dan mensen die dat niet doen. Dat is althans de conclusie van een grootschalige studie aan de Stanford University School of Medicine in Californië.

Nu hebben de vorsers een duidelijke link tussen de seksfrequentie en het blowen ontdekt. Vrouwen die geen marihuana gebruikten, hadden gemiddeld 6 keer seks in de maand. Dames die dagelijks een jointje opstaken, hadden gemiddeld 7,1 keer seks per maand. Het verband tussen wiet roken en vrijen was ook merkbaar bij de mannen. Diegenen die geen wiet gebruikten, hadden gemiddeld 5,6 keer seks in de maand voor de studie. Bij wie dagelijks blowde, was dat gemiddeld 6,9 keer.

“We zijn verrast dat we dit verband kunnen blootleggen, maar we kunnen de reden achter het fenomeen niet verklaren”, zegt hoofdonderzoeker Michael Eisenberg. Hij denkt dat marihuana de opwinding intenser kan maken. De wetenschapper voegt eraan toe dat het opletten geblazen is met marihuana. Eerder onderzoek toont aan dat wiet een nefaste impact kan hebben op de hoeveelheid sperma en dat een hoogtepunt tijdens het vrijen een grotere uitdaging kan worden.

Bronnen

http://ballinnn.com/uit-onderzoek-blijkt-dat-stoners-vaker-seks

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171028_03158436

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge