‘Peegasm’ of ‘plasorgasme’ is een bizarre en gevaarlijke sekstrend

Normale vagina bestaat niet
Vele mannen beseffen niet dat hun vrouw een orgasme faket


Een nieuwe sekstrend lijkt te zijn ontstaan bij vrouwen  om hen geweldige solo-

Bron : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Woman_on_flush_toilet.jpg

orgasmes te geven – maar artsen hebben gewaarschuwd dat het extreem gevaarlijk kan zijn.

De trend houdt in dat vrouwen “mini-orgasmen ervaren van plassen nadat ze het hebben vastgehouden” – maar de praktijk wordt door medische professionals absoluut afgeraden omdat het een pijnlijke urine-infectie kan veroorzaken.

Volgens sommigen zou het mogelijk zijn om een soort mini-orgasme te ervaren door je plas op te houden tot het niet meer houdbaar is.  Wanneer de vrouwen dan eindelijk naar het toilet gaan, beweren sommige vrouwen dat ze zulk een aangenaam gevoel krijgen dat lijkt op een mini-orgasme.  Het zou voelen als een massage over je hele lichaam.

Maar artsen raden het volledig af. Het kan tot infecties en nierschade leiden. Ook blaasontstekingen komen vaker voor bij mensen die te lang hun urine ophouden.

De snelgroeiende trend, ook wel de “p ** s rillingen” genoemd, kwam aan het licht op een Reddit-thread.

Een man vroeg aan vrouwen of ze de sensatie hadden ervaren nadat ze naar het toilet waren gegaan toen zijn vriendin beweerde dat het voor haar werkte.

Hij schreef: “Mijn vriendin vertelde me onlangs dat ze haar plasje regelmatig ophoudt en als ze echt gaat plassen, heeft ze vaak orgasmes die ze helemaal tot aan haar ruggengraat voelt.

Er gaven meerdere vrouwen  commentaar en verschillenden beweerden  inderdaad dat de ongebruikelijke techniek hen tot een climax bracht.

Een schreef: “Ja, het voelt als een sensationele lichaamsmassage. Meestal word ik midden in de nacht wakker om te moeten plassen. ‘

Een ander zei: “Ik krijg iets soortgelijks, maar het is niet echt een orgasme, alleen een echt, echt aangenaam gevoel.”

Maar niet iedereen was een fan.

Een gebruiker van Reddit stemde toe: “Ik krijg een tintelend gevoel, maar het is geen orgasme en het is geen prettig gevoel.”

Doctor Carol Cooper zegt: “Deze zogenaamde peegasms gaan urine in een volle blaas langer vasthouden dan normaal.

“Dat is waar het gevaar ligt, omdat het urine-infecties kan veroorzaken die zelfs de nieren kunnen beschadigen. Omdat zoveel vrouwen al vatbaar zijn voor blaasontsteking, raad ik echt af om het te gaan doen. De reden dat zoveel vrouwen het gevoel aangenaam vinden, is dat een overvolle blaas de zenuwen in het bekken stimuleert die de opwinding beheersen. Loslaten kan dan een orgasme-achtige sensatie veroorzaken. We weten allemaal dat het vrouwelijk orgasme ongrijpbaar kan zijn, maar er zijn veel veiligere en interessantere manieren om met seksualiteit te experimenteren.”, aldus de dokter.

Bronnen

https://www.thesun.co.uk/fabulous/6749845/could-you-have-a-peegasm-people-are-trying-this-bizarre-sex-trend-but-its-actually-really-dangerous/

https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/women-love-peegasm-orgasm-trick-12887764

https://www.zita.be/nieuws/lifestyle/dames-opgelet-het-plas-orgasme-is-niet-zonder-gevaar

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge