Website OMGYes leert vrouwen alles over orgasme en genot

Selfies zijn vaak uiting van narcisme : overdaad schaadt
Huilen na de seks? Hier komt het door

Copyright https://www.omgyes.com/en/press

OMGYES is een nieuwe website (in verschillende talen beschikbaar)  die in 12 videoafleveringen vertelt hoe vrouwen een orgasme kunnen krijgen. De inhoud van de website is gebaseerd op de ervaringen van 2000 vrouwen,  tussen 18-95 jaar, en omvat films, uitleg over technieken en dat alles uit de eerste hand van gegevens. Het gaat om 50 korte filmpjes en 11 touch-filmpjes.

Al de ingewonnen informatie werd omgezet in 50 korte video’s van vrouwen die bespreken hoe zij het beste orgasme konden bereiken of hoe hun partners dat bij hen deden. Dit wordt gecompenseerd met statistieken die de prevalentie van elke variant van een orgasme  tonen en infographics om te verduidelijken hoe het orgasme werkt.

De website is gemaakt door Lydia Daniller en Rob Perkins, een lesbische vrouw en een heteroseksuele man, na gesprekken over seks met vrouwen na het besef dat het seksuele genot van vrouwen nog steeds beschouwd wordt als een taboe in vele kringen.

Op de vraag waarom een ​​van de deelnemers betrokken raakte bij het onderzoek, legde ze uit: “Genot is een magisch ding, en we willen het allemaal, maar we durven er niet over praten.”

Seksueel genot van vrouwen is lang onbesproken gebleven. Tijd om het allemaal open te gooien.OMGyes is een geheel nieuwe manier om fascinerende, bruikbare en leuke kennis op te doen die men heeft ontdekt met behulp van nieuw onderzoek.

Hun onderzoek wees uit dat er 12 verschillende manieren zijn om seksueel genot bij vrouwen te stimuleren door middel van aanrakingen. Een van deze manieren is de toepasselijke naam “rand.” Dit proces omvat herhaaldelijk stimuleren tot er bijna een orgasme volgt, om daarna weer even te stoppen en dan weer verder te doen tot er weer bijna een hoogtepunt wordt ervaren.  Het helpt om betere en langer durende orgasmen te ervaren.

Andere lessen omvatten “Hinting”, die bepaalde erotische plekjes extra stimuleren of ‘Rhythm’ een bijna muzikale loop van de bewegingen, en “Lagen,” een vorm van indirect genot dat bereikt wordt door het aanraken van de omliggende huid van de erogene zones.

Gebruikers kunnen communiceren, oefenen en leren over vrouwelijke orgasmes aan de hand van 11 simulatievideo’s via de website. De simulatievideo’s zijn gemaakt op basis van foto’s van de geslachtsdelen van de vrouw die haar verhaal  vertelt.

Als gevolg van de succesvolle reactie op de website namelijk 50.000 gebruikers in de eerste twee maanden,  hebben Daniller en Perkins nog een een serie toegevoegd met een verkenning hoe seksueel genot beleefd wordt gedurende veranderingen in de loop van iemands leven.

De website is niet op basis van een abonnement, maar vereist wel een vergoeding voor de gebruikers om de volledige inhoud te kunnen gebruiken. OMGYES’s omzet gaat naar onderzoek gericht op destigmatisering van seksueel genot.

De OMGyes-studie uit 2015 naar het seksueel genot van vrouwen is uitgevoerd in juni 2015 door onderzoekers Debby Herbenick, PhD en assistent-docent aan Indiana University School of Public Health en onderzoeker aan het Kinsey Institute, en Brian Dodge, PhD bij het Centrum voor de Promotie van Seksuele Gezondheid aan Indiana University School of Public Health. De enquête is online gehouden in samenwerking met het GfK KnowledgePanel, een webpanel dat is gevormd met behulp van kansberekening om zo een representatieve afspiegeling te vormen van de Verenigde Staten, en is ingevuld door 1055 volwassen vrouwen. De data zijn vervolgens afgezet tegen de recente data (maart 2013) van de Current Population Survey (CPS), waarbij rekening is gehouden met demografische gegevens, zoals gender, afkomst, regio, opleiding, verzamelinkomen en (gebaseerd op CPS-data uit 2013) internettoegang.

Volledige en actuele informatie over de steekproef- en wervingsmethode en de vormgeving van het KnowledgePanel is beschikbaar via http://www.knowledgenetworks.com/knpanel/docs/knowledgepanel(R)-design-summary-description.pdf

Bronnen

http://futureofsex.net/sex-tech/first-large-scale-study-womens-pleasure-finds-12-ways-give-orgasm/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge