Afknappers tijdens seks

Denk sensueel en niet seksueel in relaties
Waarover maakt men zich zorgen tijdens seks


Dit vinden mannen afknappers

OmarMedinaFilms (CC0), Pixabay

1. Schaamte
Seks kan soms gênant zijn, maar daar hoef je je niet voor te schamen. Naakte lichamen maken nu eenmaal vreemde geluiden wanneer er lucht ontsnapt uit zekere holtes en als naakte lichamen tegen elkaar aan ketsen.

2. Ruw
Sommigen heren hebben het graag hard bij handmatige bevrediging, anderen weer zacht. Toch valt het op dat veel vrouwen net iets te heftig heen en weer bewegen ‘alsof ze een kampvuur willen aanmaken’.

3. De zeester
Deze term verwijst naar vrouwen die passief zijn, afwachten en amper bewegen in bed. Mannen waarderen het echt niet wanneer de vrouw geen actie onderneemt tijdens de seks. Mannen willen niet alleen het werk doen.

4. Gebabbel
‘Dirty talk’ mag. Spannende opmerkingen en aanwijzingen hebben de heren ook graag. Maar begin alsjeblieft niet over werk, klussen, kinderen of ruzie met een vriendin.

5. Pornoster
Er zijn vrouwen die tijdens seks denken dat er ergens in de kamer een regisseur elk moment ‘cut’ gaat roepen. Je kunt echt overdrijven met gehijg en gekreun.

6. Te veel haar
Op plekken waar het zonlicht niet komt. De meeste mannen kunnen een glad lichaam wel waarderen, dus zorg als vrouw dat je er schoon en netjes bijloopt.

7. Bomma onderbroek
Een te grote onderbroek vinden veel mannen niet aantrekkelijk. Ze willen natuurlijk niet met oma  in bed liggen. Kijk ook uit met kinderachtige slipjes met bijvoorbeeld animatiefiguren. Tenzij je partner dit juist aantrekkelijk vindt…

8. Wc-papier
Wc-papier tegenkomen tussen de schaamlippen tijdens het beffen. Dit is echt een afknapper! Zorg dat je vulva en vagina schoon zijn en dus geen afscheiding, geen papier, geen tamponpluis en geen haren alstublieft.

9. Scheten laten tijdens seks
Mannen vinden het sowieso vies dat vrouwen ook scheten laten. Tijdens de seks is dit echt een afknapper en al helemaal als hij jou met zijn mond aan het bevredigen is.

10. Orgasme faken
En dit later bekennen. Je geeft hiermee mannen het gevoel dat ze iets niet goed gedaan hebben, terwijl ze dachten dat jij helemaal genoot van je orgasme.

Dit vinden vrouwen afknappers

1. Agressief zoenen
Er is een moment waarop gepassioneerd zoenen overgaat in overdreven of agressief zoenen.  Bouw het op, geniet ervan maar ga niet te ver.

2. Constante positiewisselingen
Je maakt een vrouw echt niet blij met één saai standje. Afwisseling is goed, maar maak het niet te bont. Gun haar de tijd om te genieten van jullie standje en ga niet als een gek alle pagina’s van de Kamasutra af.

3. Overenthousiast borstengraaien
Haar borsten zijn één van haar gevoeligste plekjes. Alles kan opwindend zijn: van zachtjes wrijven en zoenen tot stevig masseren, maar de kunst is om goed aan te voelen waar zij behoefte aan heeft. Juist omdat haar borsten en tepels zo gevoelig zijn, kan een overenthousiaste hand of mond jullie sexy sessie snel bederven.

4. Oraal is niet altijd the way to go
Mannen onderling zijn het er al eeuwen over eens: wie zijn dame met zijn mond kan bevredigen, is een held Maar de orale kunsten zijn géén magische formule om het haar altijd maar naar de zin te maken. Orale seks is niet altijd het antwoord.

5. Vragen, vragen, vragen
Praten over seks is gezond. Door open en eerlijk te zijn en te vragen naar elkaars voorkeuren en fantasieën, til je jouw seksleven naar een hoger niveau. Maar vragen is niet altijd goed. Vrouwen worden echt niet opgewonden van een man die constant vraagt of hij het goed doet of dat zij het lekker vindt.

6. De tornadotong
Wat oraal werk betreft: de kunst zit ‘m dikwijls in de finesses. Te veel mannen maken de fout door te denken dat het vanzelf wel goed komt als je als een bezetene in de weer gaat met je tong.

7. Slechte dirty talk
Wees eerlijk: je weet van jezelf ook wel of je dit kunt of niet. Ben jij geen goede dirty talker, laat het dan gewoon achterwege: dit is echt geen gemis.

Geen vrouw zit te wachten op de uitspraak “Who’s your daddy?”  Er zijn een hoop dingen die vrouwen wel willen horen, maar geen agressieve taal, iets wat je doet denken aan je vader of dat hij je laat voelen alsof je een kind van vier bent.

8. Ongevraagd anaal
Hou je van anaal of wil je dit eens proberen: maak dit dan bespreekbaar. Ga daar zeker geen dingen proberen tijdens jullie ‘reguliere’ sekssessie, dit zal ze echt niet waarderen.

9. Haar moment stelen
Seks is een samenspel maar er zijn van die momenten waarop jij jouw plezier even ondergeschikt maakt aan dat van haar. Als zij bovenop zit, wil zij graag de controle hebben. Volg haar tempo.

10. Slechte hygiëne
Als er iets een walgelijke turn-off is dan is het wel slechte hygiëne! Mannen (en vrouwen) met zure lucht bij de geslachtsdelen, onder de oksels, voeten of die uit hun mond stinken.

11. Te snel klaarkomen
Het is natuurlijk geweldig als jullie samen kunnen klaarkomen, maar dit lukt zelden. Vrouwen vinden de seks veel lekkerder als de man ook nog opgewonden is. Samen klaarkomen is zo makkelijk nog niet. Maar het is een grote teleurstelling als een man, vooral als hij belooft heeft niet te vroeg klaar te komen, te vroeg klaar komt.

12. Onzeker zijn over zijn lichaam
Als hij telkens vraagt of zijn piemel wel groot genoeg en hard genoeg is, als hij begint over je ex of die gespierde overbuurman van je, dan gaat er iets fout. Voor veel vrouwen is dit echte en afknapper. Ook mannen die zichzelf in bed met anderen vergelijken, kunnen de stemming aardig verpesten.

13. Aandacht verliezen
Dat hij tijdens de seks afgeleid is door zijn boek, jou aan de kant schuift en begint te lezen voor het slapen gaan is niet echt aardig! Wat een afknapper… Ook al is die voetbalwedstrijd op televisie erg belangrijk en moet hij zijn moeder die belt echt een keer opnemen… dit kan echt niet tijdens de seks.

14. Alleen aan zichzelf denken
Is hij klaar met seks als hij zijn orgasme heeft gehad? Jij ligt daar nog, opgewonden en vol adrenaline, en hij heeft de kracht niet om jou te bevredigen. Dit is voor veel vrouwen een supergrote afknapper.

15. Scheten laten tijdens de seks
Tja, wat kunnen we hier over zeggen. Dit geldt voor allebei. Als het per ongeluk is, kan je er eens goed om lachen maar het mag niet te vaak gebeuren.

16. Geen naspel
Vroeger was het normaal dat je na het seksen een sigaret rookte. Tegenwoordig gaan veel mensen na het seksen meteen op hun mobiel om hun berichtjes te checken of kijken op social media. Het is erg fijn om na de seks nog even een momentje samen bij te komen. Ook een afknapper is dat mannen (of vrouwen) na het seksen het liefst meteen onder de douche springen omdat ze zich zo ‘vies’ voelen.

17. De slappe penis
De werkelijkheid is hard maar waar: hij moet hard blijven om het plezier erín te houden. Hem niet omhoog kunnen houden in bed is waardeloos voor een goede vrijpartij. Een vrouw vindt dit al helemaal niet opwindend als het meerdere keren in één vrijpartij gebeurt.

18. Geen condoom willen gebruiken
Ongewenst zwanger worden, besmet raken met een soa; er zijn genoeg redenen waarom het soms erg belangrijk is om een condoom te gebruiken. Mannen die op zo’n moment blijven aandringen, verdoen hun kansen. Ze kunnen van alles beweren, dat zonder condoom geen kwaad kan, dat ze zich laatst nog hebben laten testen, dat één keertje echt wel kan.

19. Aandringen
Mannen die aandringen, tonen geen begrip voor de ander. Een man die bijvoorbeeld wil dat een vrouw pijpt terwijl ze dat niet wil, of blijven pushen om te vrijen terwijl zij geen zin heeft.

20. Niet openstaan voor nieuwe dingen
Seks hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Het is juist leuk en spannend om nieuwe dingen te proberen. Als een man verkrampt bij het idee om eens iets anders te doen, kan dit verkeerd vallen bij de vrouw.

 

Bronnen

http://seks.blog.nl/mannen/2016/06/24/wat-mannen-regelrechte-afknappers-vinden-tijdens-de-seks

http://www.manners.nl/dit-vinden-vrouwen-de-10-grootste-afknappers-tijdens-seks/

http://www.ze.nl/p/41453/de_10_ergste_seks-afknappers

http://mannengeheim.nl/afknapper

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge