De 4 dingen die vrouwen kunnen doen om seks leuker te maken

Gezonde en ongezonde voeding voor testosteronspiegel
COVID-19 kan na herstel erectiestoornissen veroorzaken; virale aanwezigheid gevonden in penisweefsel
fashion model, posing, posture

Victoria_Borodinova (CC0), Pixabay

Onderzoekers hebben meer dan 4.000 vrouwen ondervraagd om erachter te komen welke technieken het meest effectief zijn voor vrouwen.

Een nieuwe studie uitgevoerd door onderzoekers van de Indiana University School of Medicine en OMGYES , een website over seksinstructie voor vrouwen, probeerde de technieken bloot te leggen die vrouwen kunnen gebruiken tijdens het vrijen om de ervaring aangenamer te maken. De onderzoekers gebruikten gegevens van meer dan 4.000 vrouwen wereldwijd tussen de 18 en 93 jaar oud, en de resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift PLOS One . De studie leverde vier nieuwe technieken op voor dingen die vrouwen kunnen doen om tijdens seks actie te ondernemen om de ervaring te verbeteren.

“Tot nu toe waren er geen woorden voor de specifieke manieren waarop vrouwen hun plezier verbeteren”, beschrijft Christiana von Hippel, Sc.D., MPH, een onderzoekswetenschapper bij OMGYES, een voormalig onderzoeker aan de UC Berkeley School of Public Health en de Harvard TH Chan School of Public Health, in de officiële release. “Door deze gangbare technieken namen te geven en te laten zien hoe ze effectief kunnen zijn, hopen we dat vrouwen in staat worden gesteld te ontdekken wat ze leuk vinden en pleiten voor wat ze willen, zowel in als buiten de slaapkamer.”

Rockend

Volgens het onderzoek vond meer dan 76% van de vrouwen deze techniek om hun seksuele ervaring te verbeteren. Het houdt in dat de basis van de penis “constant wordt” geschud “tijdens penetratie,” met de penis “helemaal naar binnen” in plaats van “in en uit te stoten”. Zie voor meer advies dat u kunt gebruiken, hoe oudere vrouwen die dit doen slechtere seks hebben, zegt nieuwe studie .

Hengelen

Uit het onderzoek bleek dat 87,5% van de ondervraagde vrouwen meer plezier beleefde aan deze techniek, waarbij “het bekken / de heupen tijdens penetratie wordt gedraaid, opgetild of verlaagd om aan te passen waar in de vagina het speeltje of de penis wrijft”.

Koppelen

Bijna 70% van alle vrouwen die aan het onderzoek deelnamen, vond “paren” om de geneugten van seks te vergroten. Het wordt gedefinieerd als de vrouw zelf of de partner de clitoris laten stimuleren met een vinger of een seksspeeltje tijdens seks.

Ondiep

Meer dan 83% van de vrouwen zegt dat deze techniek werkt. De studie definieert “ondiep” als een “penetrerende aanraking net binnen de ingang van de vagina met een vingertop, seksspeeltje, penistip, tong of lippen.” En om verschillende redenen waarom je meer seks zou moeten hebben, kijk hier wat er volgens de wetenschap met je lichaam gebeurt als je seks hebt .

Bronnen

https://www.eatthis.com/news-4-things-women-can-do-to-make-sex-better-says-new-study/

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge