Dikke vrouwen zijn beter in bed

Meer vrouwen dragen geen ondergoed
Haarkleur en seksleven

Bron newsone.ws

Dikkere vrouwen zijn beter in bed dan slanke dames. 89 procent van de Britse mannen ligt dan ook liever tussen de lakens met een vrouw met rondingen.

Uit een onderzoek van een Britse beddenfabrikant blijkt dat mannen stevigere vrouwen beter vinden presteren in bed.

Vrouwen denken er overigens net zo over. Zo beoordeelt 68 procent van de dames een zwaardere partner in bed de beste keuze.

Uit het onderzoek blijkt dat zwaardere partners meer hun beste doen in bed dan slanke seksgenoten. Volgens de ondervraagden geven en proberen mensen met een grotere maat meer in bed.

Dit wordt door ander onderzoek bevestigd. Dikke vrouwen hebben de lekkerste seks. Dat zegt de website singles247.com. Die vroeg de eigen leden eerst naar hun kledingmaat en daarna hoe vaak ze seks hadden. Ook werden alle vrouwen gevraagd hun seksleven een cijfer te geven.

Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat vrouwen die kledingmaat 44 of groter hebben de lekkerste seks hebben. Ze hebben weliswaar minder vaak seks dan slankere vrouwen, maar ze beoordelen die seks wel als veel bevredigender.

Volgens de onderzoekers komt dat voornamelijk doordat volle vrouwen zich minder snel zorgen maken over hun figuur dan slanke vrouwen. Dat zorgt voor zelfvertrouwen tussen de lakens, waardoor ze meer kunnen genieten.

Slanke vrouwen blijken juist minder zelfverzekerd te zijn en zich eerder zorgen te maken over vetrolletjes en stretch marks. Ze zijn onzekerder en letten meer op hoe ze op de andere persoon overkomen dan op hun genot.

Of een dikke vrouw wel of geen goede seks heeft, is een kwestie van hoe tevreden ze met zichzelf is.

Dikke vrouwen die hun lichaam accepteren, hebben het goed tussen de lakens; vrouwen die moeite hebben met hun overgewicht, hebben minder goede tot  slechte seks………

Een socioloog van Texas Christian University in de Verenigde Staten deed eveneens een bescheiden onderzoekje. Hij interviewde 36 vrouwen van meer dan 98 kilo over hun seksleven.

Van hem hadden 26 hun lichaamsgewicht geaccepteerd. Deze vrouwen rapporteerden meer bevrediging dan de vrouwen die moeite hadden met hun lichaam.  7 vrouwen, die niet lekker in hun ver zaten, vonden het moeilijk om seks te hebben. De rest zag er om die reden helemaal vanaf.

Uit eerder onderzoek bleek al dat dikke vrouwen zich makkelijker later gaan tijdens een one night stand met een onbekende man. Gecombineerd met de uitslag van dit onderzoek, zou je dus kunnen concluderen dat de partner ook van invloed is.

De onderzoekster uit Texas schreef haar bevindingen in het vakblad Fat Studies. Ze gaat nu onderzoeken hoe en op welke manier lichaamsgewicht een rol speelt in de seksuele beleving van  lesbiënnes met een maatje meer.

Ook als het om nachtrust gaat is een zwaardere bedpartner de juiste keuze. Want magere mensen schijnen in bed 5 keer meer te woelen.

Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit of je dik of dun bent voor goede seks. Als twee partners goed met elkaar kunnen opschieten en seks verbindend werkt, is het altijd lekker en leuk.

Bronnen

http://www.vrouwblog.nl/dikkere-vrouwen-beter-in-bed/1027/

http://www.seksnieuws.nl/seksonderzoek/dikke-vrouwen-hebben-de-lekkerste-seks/

http://seks.blog.nl/onderzoek/2012/08/23/dikke-vrouwen-hebben-goede-seks

https://www.nu.nl/lifestyle/2110585/dikke-mensen-beter-in-bed.html?redirect=1

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge