Een derde van de mannen met een partner zou willen dat ze vaker seks hadden

Waarom u zich later op de avond aantrekkelijker kunt voelen
Slechts tweederde van de Amerikanen wil een bed delen met hun partner
nude woman sitting on bed

Foto van Dainis Graveris

Hoewel veel Amerikanen hebben gemeld  dat ze  tijdens de COVID-19-pandemie dichter bij hun partner zijn gekomen, blijkt uit nieuwe gegevens van YouGov dat veel mensen zouden willen dat ze vaker seks hadden.

In een YouGov-enquête onder meer dan 7.000 Amerikanen die een seksueel actieve relatie hebben, zegt 29% dat ze zouden willen dat ze meer seks hadden met hun partner. Meer dan een derde (38%) zegt tevreden te zijn met de hoeveelheid seks die ze hebben, en 6% zou willen dat ze minder vaak seks hadden.

Mannen (34%) in seksueel actieve relaties zeggen vaker dan vrouwen (23%) dat ze zouden willen dat ze vaker seks hadden met hun partner. Bij echtparen wordt deze kloof iets groter. Getrouwde mannen (39%) hebben 17% meer kans dan gehuwde vrouwen (22%) om te zeggen dat ze zouden willen dat ze vaker seks hadden met hun partner.

Uit eerdere  peilingen van YouGov in 2019  bleek dat mannen (53%) twee keer zoveel kans hadden als vrouwen (25%) om te zeggen dat ze ‘elke keer’ dat ze seks hadden met een partner een orgasme hadden. Ongeveer een derde (32% van de mannen en 34% van de vrouwen) zei dat ze “meestal” een orgasme bereiken, terwijl 15% van de vrouwen en 8% van de mannen zeggen dat het “ongeveer de helft van de tijd” gebeurt.

Ongeveer een op de vijf vrouwen (17%) en 5% van de mannen zegt dat ze minder dan de helft van de tijd klaarkomen als ze seks hebben met een partner. Nog eens 9% van de vrouwen en 2% van de mannen zegt dat het hen nooit overkomt.

Bron https://today.yougov.com/topics/relationships/articles-reports/2021/04/05/sex-frequency-poll-data

Naar de resultaten hier .

Methodologie:  10.982 Amerikaanse volwassenen werd gevraagd “Welke van de volgende komt het dichtst in de buurt van uw mening?” met antwoordmogelijkheden: “Ik wou dat mijn partner en ik vaker seks hadden”, “Ik ben blij met de hoeveelheid seks die mijn partner en ik hebben”, “Ik wou dat mijn partner en ik minder vaak seks hadden”, “niet weten”, “zeg ik liever niet”, “n.v.t. – ik heb geen partner” en “n.v.t. – mijn partner en ik hebben momenteel geen seks.” De steekproef is opnieuw gebaseerd om alleen Amerikaanse volwassenen op te nemen die een seksueel actieve relatie hebben. De rebased steekproef is 7.219 Amerikaanse volwassenen. De cijfers zijn gewogen en zijn representatief voor alle Amerikaanse volwassenen (18+).

Bronnen

https://today.yougov.com/topics/relationships/articles-reports/2021/04/05/sex-frequency-poll-data

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge