Gamers hebben meer en betere seks

Sex on the Beach: Onbetaalbaar?
Draadloze WIFI sekstoy's - seksspeeltjes zijn niet veilig genoeg

Het is een heel mooie tijd om gamer te zijn. Niet alleen krijgen we de ene na de andere

Bron meltycampus.fr

geweldige game op ons bord, maar gamers blijken ook ontzettend veel van bil te gaan. In een grote rondvraag is namelijk gebleken dat mannen die graag gamen het meeste seks hebben en vrouwen hebben bovendien ook het liefste seks met deze groep in vergelijking met andere mannen.

Je zou kunnen denken dat gamers gewoon een grote mond hebben en leugenaars zijn, maar de rondvraag werd gedaan bij vrouwen. Aan 2.357 dames in een relatie werd er gevraagd om hun mannen in een categorie te plaatsen. Ze konden kiezen tussen: gamer, fitnessganger, snob, hipster, nerd, rocker, vader en hip hop-fan.

Vervolgens moesten ze zeggen hoe vaak ze per week seks hadden met hun partner. Daar uit bleek dat gamers maar liefst gemiddeld zes keer per week seks hadden terwijl de gespierde fitness-kerels slechts één keer per week seks bedreven:

Gamer – 6 keer per week
Hip hop-fan – 4 keer per week
Hipster – 4 keer per week
Snob – 3 keer per week
Nerd – 3 keer per week
Rocker 2 keer per week
Fitnessganger – 1 keer per week
Vader – 1 keer per twee weken

Vrouwen zouden ook liever seks hebben met de gamersgroep omdat zij geen egoïsten zijn in de slaapkamer. 59% van de vrouwen met een gamer in huis gaf aan dat hun mannen de noden van haar in het bed belangrijker vonden dan deze van zichzelf. De grootste egoïsten zouden dan weer de ‘snobs’ zijn. 86% van deze mannen vond het belangrijkste dat zij vooral plezier hadden tussen de lakens.

Maar ook gamende vrouwen hebben meer sekservaringen bevestigt ouder onderzoek.

Vrouwen die online games spelen zijn socialer, gelukkiger en… hebben meer seks. Dat wijst een onderzoek uit dat werd uitgevoerd in opdracht van GameHouse, een Amerikaans bedrijf dat games ontwikkelt en verdeelt .

Vrouwen die online games spelen zijn socialer, gelukkiger en… hebben meer seks. Dat wijst een onderzoek uit dat werd uitgevoerd in opdracht van GameHouse, een Amerikaans bedrijf dat games ontwikkelt en verdeelt .

Je zou denken dat ze er geen tijd meer voor vinden eenmaal ze helemaal opgaan in een game, maar toch hebben online spelletjes spelende vrouwen frequenter seks dan hun niet-gamende geslachtsgenoten. Dat zou blijken uit een onderzoek dat Harris Interactive uitvoerde in opdracht van Gamehouse, de gamesafdeling van RealNetworks. 57 percent van de vrouwen die online gamen hebben seks, terwijl dat 52 percent is bij de vrouwen die niet gamen.

Uit de enquête, die werd uitgevoerd bij meer dan 2.000 Amerikaanse volwassenen, kwam ook naar voren dat 55 procent van de mensen die online games spelen vrouwen zijn. Het onderzoek ontmaskert hiermee het stereotype beeld dat het vooral mannen zijn die online gamen. De enquête hield rekening met games die gespeeld werden op computers, sociale netwerksites en mobiele apparaten.

Wat het onderzoek niet uitwees, was wanneer de vrouwen dan precies seks hebben. 61 percent van de vrouwelijke gamers spelen immers online spelletjes tussen 8 en 12 uur ‘s avonds. ..

Copyright www.pixabay.com

Het Britse onderzoeksbureau Breeze It onderzocht op aanvraag van het gameverhuurbedrijf Gametart wat de link tussen games en seks is. Uit de resultaten van de enquête onder 200 vrouwen bleek dat vrouwen die regelmatig gamen méér seks hebben dan geslachtsgenoten die nooit een gameconsole ter hand nemen. Niet-gamende vrouwen hebben gemiddeld 3,2 keer seks per week terwijl gamende vrouwen op weekbasis zo’n 4,3 keer van bil gaan. De ondervraagde vrouwen geven ook toe dat het effect van gamen een snelle werking blijkt te hebben, want heel wat vrouwen gamen pas sinds kort. Een wetenschappelijke verklaring blijft echter uit …

Niet alleen tienerjongens spenderen veel tijd op hun Xbox of Playstation, want meer dan de helft van de online gamers is tegenwoordig vrouwelijk. En hoewel zij vaak omschreven worden als nerdy en asociaal, hebben zij meer seks dan hun niet-gamende soortgenoten.

Dat blijkt althans uit een rondvraag bij ongeveer 2.000 volwassenen. Zij stelden vast dat vrouwelijke gamers zo’n 5 procent meer seks hebben.

Relatie
Bovendien is hun seksleven ook veel regelmatiger. 38 procent van de gamers gaf namelijk aan dat ze de afgelopen week seks hadden, ten opzichte van slechts 4 procent bij de niet-gamers.

Een duidelijke 64 procent van de vrouwelijke gamers vertelde ook dat ze een ‘serieuze relatie’ hadden en samenwoonden of getrouwd waren. 7 op de 10 zeiden gelukkig te zijn met hun partner.

Sociaal
Naast een partner en een gezond seksleven, bleken de vrouwelijke gamers ook een intensief sociaal leven te hebben en vaak af te spreken met vriendinnen. Ter vergelijking: slechts één derde van de niet-gamers zei dat ze meer dan één keer per dag buiten gingen.

Toch moeten we deze resultaten met een korreltje zout nemen, aangezien de studie werd uitvoerd door de Britse gamesite Gamehouse.

Maar er is ook nog ander goed nieuws.

Onderzoekers van de Sapienza University in Rome hebben een rondvraag uitgevoerd bij 396 mannen tussen de 18 en 50 jaar oud. Alle proefpersonen kregen vragen over hun gamegedrag en seksleven voorgeschoteld.

In totaal waren er 287 Italianen die zich elke dag minstens een uur bezig houden met videospelletjes. Opvallend resultaat: deze mannen hebben ook minder last van vroegtijdige zaadlozingen dan niet-gamers. Ze houden het met andere woorden langer uit tijdens het gerampetamp. Wel hebben ze minder vaak zin in seks. De bevindingen werden gepubliceerd in het wetenschappelijke vakblad The Journal of Sexual Medicine

Hoe het komt weet men niet exact : ze vermoeden dat er tijdens het gamen voortdurend dopamine vrijkomt. Dit stofje, dat ook het gelukshormoon wordt genoemd, komt bij mannen ook vrij na een orgasme. Gamers zouden met andere woorden een soort tolerantie kunnen opbouwen, waardoor ze langer kunnen presteren”, schrijven de onderzoekers.

Aan de andere kant genieten de gamers in het onderzoek minder van de seks dan hun tegenhangers, wat weer kan betekenen dan gamers veel liever World of Warcraft quests uitspelen dan hun vriendin/vriend te plezieren.

 

Bronnen

http://ps3life.nl/nieuws/22886-gamers-hebben-veel-meer-en-betere-seks-dan-mannen-die-elke-week-naar-fitness-gaan/

http://www.clint.be/games/gamers-hebben-veel-meer-en-betere-seks-dan-mannen-die-elke-week-naar-fitness-gaan

http://www.hbvl.be/cnt/aid567681/vrouwelijke-gamers-hebben-meer-seks

http://www.goedgevoel.be/gg/nl/605/Seksgodin/article/detail/1355121/2011/11/29/Sexy-nerds-vrouwelijke-gamers-vrijen-vaker.dhtml

https://nl.metrotime.be/2017/06/16/must-read/gamers-presteren-beter-bed/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge