Kindu maakt seksleven spannender

Een op twee koppels heeft geen seks tijdens huwelijksnacht
Welke persoonlijkheidseigenschappen bepalen hoe vaak koppels seks hebben

kindu

Er bestaan al veel seksapps en nu is er weer eentje bijgekomen waarbij koppels met elkaar leren praten over wat ze leuk vinden bij seks om zo het seksleven spannender te maken.

De applicatie Kindu zorgt ervoor dat jij en je partner meer uitproberen op seksueel gebied.

Over seks praten is voor veel mensen nog steeds taboe en Kindu wil dat taboe doorbreken. Het doel van de app is om partners gemakkelijker over seks en de wildste fantasieën te laten praten. De app werkt erg eenvoudig: jij en je partner downloaden de applicatie en duiden elkaar als lover aan. Dan krijg je een scherm met verschillende opties te zien. Dit kan gaan van verschillende opdrachten tot nieuwe ideeën om uit te proberen tussen de lakens.

Kindu bevat meer dan 600 relatie ideeën.

-Een dubbel berichtensysteem dat maakt dat koppels het bericht enkel zien als ze het beiden aangeduid hebben en het erover eens zijn.
-Paswoord bescherming
-Gebruik op twee afzonderlijke apparaten
-Favorietenlijst met voorkeur ideeën
-Wildcard functie waarmee u uw eigen ideeën anoniem naar uw partner kunt sturen

Kindu is opgericht door een groep artsen die geïnspireerd werden door een medische klas rond seksuele gezondheid. Intimiteit is cruciaal voor een gezond liefdesleven. Het doel achter de app is verbinding, communicatie, nieuwsgierigheid, nieuwe dingen willen uitproberen en plezier.


Met Kindu streeft men ernaar om een liefde-positieve levensstijl te bevorderen. Kindu is bedoeld om het hele spectrum van wat koppels kunnen doen te verruimen.

De app is beschikbaar voor iOS en Android. Kindu is voorlopig alleen in het Engels verkrijgbaar.

kindu2kindu3

http://www.zita.be/lifestyle/4048383_deze-app-maakt-je-seksleven-spannender.html?hkey=71fd2395a98b719f007295e8fd1c01ad

https://www.facebook.com/KinduForCouples

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge