Meeste mensen houden niet van orale seks

Natuurlijke borsten scoren het hoogst
Mannen van boven de 85 zijn seksueel nog actief

Tientallen jaren geleden vonden mensen orale seks vaak nog walgelijk en in sommige culturen was het zelfs verboden om OralSex-500x711orale praktijken in de slaapkamer toe te passen. In België en in andere Westerse landen zouden pijpen en beffen de normaalste zaak van de wereld zijn, althans dat is toch wat onderzoekers in deze moderne tijd verwachten gezien de tolerantere normen inzake  seksualiteit die we nu kennen.

Hoewel veel mensen er toch nog voor terugdeinzen blijkt uit onderzoek dat vrouwen anno 2016 tweemaal zo vaak als vroeger bereid zijn om orale seks te verlenen aan mannen.

De wetenschap deed onderzoek naar hoe graag mannen en vrouwen eigenlijk orale seks geven. De eerste opvallende statistiek is dat gemiddeld slechts 26% van de vrouwen op regelmatige basis een penis in  hun mond stopten. Bij mannen daarentegen gaan slechts 10% van hen regelmatig met hun gezicht tussen de benen van een vrouw liggen.

Het meest opvallende gegeven uit dit onderzoek was hoe graag mannen en vrouwen eigenlijk orale seks aan hun partner geven. Mannen doen dit nog met redelijk veel plezier, zo vertelde 52% dat ze er best veel voldoening uithalen om een vrouw met hun mond te bevredigen als ze daarom vroeg. Bij vrouwen daarentegen gaf slechts 28% aan dat ze een pijpbeurt geven ook daadwerkelijk leuk vinden. 3 op 4 vrouwen vonden pijpen niet aangenaam. Als ze het deden was het puur en alleen om hun partner te plezieren, maar de meesten deden het eigenlijk liever niet en beleefden er absoluut geen sensuele spanning aan. Mannen vonden het wel prikkelend als ze hun vrouwelijke partner via likken tot een orgasme konden brengen.

Een laatste opvallende conclusie was dat zowel vrouwen en mannen veel liever orale seks krijgen dan geven, wat eigenlijk ook wel logisch lijkt.  We zijn dus allemaal egoïsten, maar dat wisten we al langer dan vandaag. In langdurige relaties heb je meer kans dat er gepijpt zal worden dan bij one-night-stands en korte relaties.

Niet verrassend was het dat het merendeel liever de ontvanger is dan de schenker en dat blijkt dat mensen in een bestendige relatie vaker aan fellatio en cunnilingus  doen dan bij losse relaties. Het kan je seksleven verbeteren maar doe het toch veilig met condoom en/of beflapje!

Bronnen

http://www.clint.be/lifestyle/meerderheid-vrouwen-het-erover-eens-pijpen-suckt

http://seks.blog.nl/onderzoek/2016/02/25/vrouwen-dubbel-zo-scheutig-met-orale-seks-als-mannen

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge