Meeste vrouwen willen geen seks op eerste date

Zeven dagen geen seks voor extra vrije tijd en andere seksfeiten
Seksstandje 68 als variante op standje 69 om ook eens uit te proberen

Copyright Glimp of love Hayley Austin www.featureshoot.com

Bij vrouwen uit de Tsjechische Republiek, Polen, België en Nederland is het zeer onwaarschijnlijk dat ze bij het eerste afspraakje seks zullen hebben. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek dat tussen de lakens van vreemdgangers in 10 verschillende landen gluurde.

De internationale enquête, uitgevoerd door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje – ondervroeg 5650 van haar actief vreemdgaande vrouwelijke leden uit Europa om erachter te kopen hoe snel ze met een nieuwe minnaar naar bed gaan.

‘Playing hard to get’ is de nationale sport van de Tsjechische Republiek, waar slechts 13% van de vrouwen bij het eerste afspraakje met een nieuwe minnaar naar bed zal gaan. Een enorm verschil met Frankrijk, waar bijna 60% van de vrouwen voor het afspraakje zelfs maar voorbij is al in bed te vinden is. De helft van de ondervraagde Tsjechische vrouwen zegt geen seks te zullen hebben voor het vierde afspraakje.

De tweede nationaliteit die het minst waarschijnlijk van een overspelig avontuur zal genieten op het eerste afspraakje, zijn de Polen. Met slechts 12% van de Poolse vrouwen kan na één afspraakje de liefde worden bedreven. 42% geeft het echter na het tweede afspraakje al op.

België volgt een vergelijkbaar patroon. Slechts 15% van de vrouwen haalt het tot de lakens bij het eerste afspraakje en 40% bij het tweede.

Iets minder dan een derde van de vrouwen uit Nederland (28%) zal gemakkelijk tot de slaapkamer verleid worden. Bijna hetzelfde aantal (31%) zegt tot het tweede, of zelfs tot het derde afspraakje te wachten en 67% kiest ervoor om tijdens het afspraakje seks te hebben.

Vrouwen uit al deze vier landen zeggen dat ze waarschijnlijk tijdens het afspraakje beslissen of ze seks zullen hebben met hun nieuwe liefde. En allen zeggen dat ze het liever in een hotel doen dan in een huis.

De helft van de ondervraagde Tsjechische vrouwen zegt dat de beslissing om met hun date naar bed te gaan, gebaseerd is op hoe aantrekkelijk hij is, terwijl 50% van zowel de Poolse, Belgische en Nederlandse vrouwen zegt dat een man die is super attent is tijdens hun afspraakjes hen wel zo ver zal krijgen.

Verwacht niet dat een Nederlandse vrouw bij het eerste afspraakje het bed al induikt

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, tonen de resultaten aan dat het beste weggelegd is voor hen die wachten.

“Er is niets mis met het naar bed gaan met een nieuwe liefde op het eerste afspraakje, maar vrouwen uit Tsjechië, Polen, België en Nederland zijn iets veeleisender en willen graag hun nieuwe potentiële partner beter leren kennen. . Maar ze laten hem ook weer niet te lang wachten – het slagingspercentage voor mannen op de tweede datum is vrij hoog!”, aldus de heer Vedal.

Van de tien ondervraagde landen, volgt hieronder de volgorde van het gemiddeld aantal afspraakjes dat vrouwen willen voordat ze met de nieuwe minnaar naar bed gaan:

DENEMARKEN 1.58

FINLAND 1.68

FRANKRIJK 1.72

NOORWEGEN 1.77

ZWEDEN 1.99

SPANJE 2.07

NEDERLAND 2.24

BELGIE 2.69

POLEN 2.93

TSJECHISCHE REPUBLIEK 3.18

Om dit onderzoek uit te voeren heeft Victoria Milan gegevens uit 10 landen via online-enquête verzameld en geanalyseerd, en ervoor gezorgd dat alle mogelijke maatregelen getroffen zijn om de identiteit en de persoonlijke levenssfeer van haar leden te beschermen.

Bronnen

http://www.victoriamilan.nl/blog/verwacht-niet-dat-een-nederlandse-vrouw-bij-het-eerste-afspraakje-het-bed-al-induikt/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge