Seksspeeltje met draaiende tongen weinig populair

App vergemakkelijkt seks met collega's
Spannende seks? Train je bekkenbodemspieren

Image by https://www.bol.com/nl/p/sqweel-2-orale-sex-stimulator

Draaiende tongen is een nieuw seksspeeltje. Maar op sociale media heeft het weinig succes.  Het gaat om de Sqweel 2. Het is een soort draaiende vibrator, een soort wiel op batterijen waaraan tien siliconen tongen zijn bevestigd.

Het toestel wordt beschreven dat het de meest ideale orale seks zou aanbieden, maar heel veel vrouwen vergelijken het met een mixer die over je vagina slaat.

Het seksspeeltje werkt heel eenvoudig. Je houdt het tegen je clitoris, drukt op de knop en de tongen doen hun werk.

Volgens sommigen kan dit seksspeeltje onmogelijk een vrouw bevredigen. Nog iemand anders vergeleek het met een  Mississippi paddle boat.

Het speeltje is niet ontworpen door een vrouw. Een zekere Trevor Murphy kreeg het idee toen zijn vrouw naast hem lag te slapen. Hij dacht na over een methode om niet zelf teveel met zijn tong te werk te gaan en nam  in 2014 deel aan een wedstrijd van Lovehoney, een bedrijf dat seksspeeltjes maakt. Hij won en kreeg een geldprijs.

De Sqweel 2 ziet er nogal vreemd uit met zijn wervelende flappen, maar dat is wat sommigen juist aantrekt. Het toestel is vrij groot en daardoor moeilijk vast te houden.  De siliconen tongen zijn vrij zacht en flexibel, dus je kunt jezelf zachtjes kietelen of echt wat druk krijgen, als dat je voorkeur heeft.

De hoogtepunten
De Sqweel 2 is heel gemakkelijk te gebruiken omdat hij maar twee knoppen heeft en, in tegenstelling tot de meeste andere vibrators, je minder snel op de verkeerde knop drukt en momentum verliest terwijl je in het moment bent. Het is ook best moeilijk om dit kleine speeltje per ongeluk uit te schakelen als je een beetje plezier hebt.

Het probleem met dit speelgoed is dat het veel glijmiddel nodig heeft. Dat betekent dat je veel tijd moet spenderen aan het verzamelen van dat spul voordat je aan de slag gaat. Niet erg sexy! Je moet ook het glijmiddel elke paar minuten bijvullen om het plezier gaande te houden.

Het simuleren van orale seks is gewoon niet zo eenvoudig; zet dit hoog genoeg op en het begint schaamharen te breken, waardoor de hele ervaring verandert van aangenaam kietelen tot pure marteling. De langzamere rotaties doen dan juist vele vrouwen niets.

De meeste vrouwen verkiezen toch een tong van man die hen heel sensueel likt en bevredigt en gebruiken de Lovehoney in bad om schuim te maken.

Bronnen

http://www.nieuwsblad.be/

https://www.bol.com/nl/p/sqweel-2-orale-sex-stimulator/9200000009380305/?country=BE

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge