Vingeren oefenen op fruit

Wanneer is je partner in de juiste stemming voor seks?
Vrouwen bepalen aantal keren seks bij koppel
fruit1

Image by imgur.com

Vingeren is het strelen van de clitoris, de schaamlippen en vagina met de vingers en handen, wat een opwindend gevoel geeft. Hierdoor kan een vrouw klaarkomen. Je kunt alleen rond de clitoris wrijven of er juist overheen, met één of meer vingers in de vagina of juist geen vingers in de vagina of de vagina neuken met één of meer vingers.

Dit kan snel of langzaam en hard of juist zacht. Je merkt of je het goed doet als ze dieper gaat ademen of kreunen, haar lichaam beweegt en haar vagina vochtig wordt.

Als dit niet gebeurt heeft ze waarschijnlijk moeite om zich te ontspannen, duurt het bij haar wat langer voordat ze opgewonden is of raak je haar nog niet aan precies op de goede plek. Ze kan je aanwijzingen geven of je hand sturen. Misschien kan ze zichzelf aanraken en kun je meekijken of meevoelen, zodat je haar lekkere plekjes leert kennen.

Een goede vingertechniek is  essentieel om een goede indruk te maken in bed. Door zelfverzekerd over te komen en handig te zijn met je vingers, kun je een vrouw zeer opgewonden maken tijdens het voorspel en haar gemakkelijk tot een climax brengen.

Veel mannen zien vingeren helaas als niet erg belangrijk, en besteden er dan ook niet veel aandacht aan. Andere mannen zijn misschien onzeker over de manier waarop ze een vrouw moeten vingeren, en slaan het liever helemaal over.

Het is redelijk normaal om op een banaan uit de proberen hoe je een condoom moet gebruiken, maar kunstenares Stephanie Sarley vond het tijd dat ook het vrouwelijk geslachtsdeel een fruitige equivalent kreeg.

Met haar 156.000 volgers deelt ze sinds kort ook hoe ze haar fruit ‘bevredigt’. In een reeks video’s is te zien hoe Sarley het fruit snijdt en vervolgens met haar vingers beroert. Limoenen, aardbeien, kiwi’s en papaya’s, geen enkel stuk fruit wordt overgeslagen door de kunstenares met een voorliefde voor vrouwelijke vormen.

De fruit fetish ontstond toen haar vriend haar een bloedsinaasappel gaf, vertelt Sarley in een interview met The Daily Spot. “Ik begon ermee te spelen, zag plots de gelijkenissen en besloot er toen een video van te maken.”

Op haar Instagram-account post ze talloze video’s waarin ze stukken fruit vingert.

Het is in dit geval niet eens bedoeld als educatie, maar als kunst. Kunst wordt door sommigen gedefinieerd als werken die emoties oproepen bij de kijker, en Stephanie’s video’s voldoen zeker aan dat criterium.

Bron

http://www.nsmbl.nl/deze-vrouw-laat-met-fruit-zien-hoe-je-een-vrouw-moet-bevredigen/

https://www.psychologiemagazine.nl/advies/seks-met-mijn-ex-onverstandig/

 

 

 

 

 

fruit2

Image by Instragram Stephanie Sarley

 

 

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge