Voedingsmiddelen die erectiebevorderend zijn

Waarom gaan we vreemd (video)?
Echtgenoot schrijft lieve brief aan depressieve partner

Erectiele dysfunctie (ED) of erectiestoornissen zijn uitgegroeid tot een gemeenschappelijk

Photo by Garin Chadwick

probleem onder vele mannen tegenwoordig. Onderzoek heeft echter aangetoond dat het eten van een dieet rijk aan groenten, fruit en volkoren granen kan helpen de kans op ED te verlagen.

Hier zijn een paar voedingsmiddelen die kunnen helpen bij het verbeteren van uw seksuele uithoudingsvermogen en het overwinnen van erectiestoornissen:

Groene bladgroenten: groene bladgroenten zoals spinazie, fenegriek en selderij doen circulatie toenemen als gevolg van hun hoge gehalte aan nitraten, die een gunstig effect op erectiestoornissen hebben.

 

Bieten: bieten blijken erg hoog in nitraten en zijn een goed voedingsmiddel bij erectiele dysfunctie. Bieten worden net zoals andere voedingsmiddelen aanbevolen als natuurlijk erectiemiddel.

Donkere chocolade: Favonoids in donkere chocolade werden gevonden omdat ze helpen de bloedcirculatie  te verbeteren. Slechte bloedsomloop kan erectieproblemen veroorzaken. Flavonoïden zijn van nature voorkomende antioxidanten die planten te beschermen tegen giftige stoffen en celbeschadiding helpen herstellen.

Watermeloen: Studies suggereren dat watermeloen effecten heeft op erectiestoornissen die vergelijkbaar zijn met Viagra en seksueel verlangen ook het verhogen. Dit  zomerfruit is ook hoog in L-citrulline en lycopeen, twee componenten die van vitaal belang zijn voor het stimuleren van de mannelijke seksuele gezondheid. Beide citrulline en lycopeen doen de bloedvaten ontspannen en de bloedsomloop bevorderen zodat ze helpen om een ​​erectie langer vol te houden

Pistachenoten: Studies suggereren dat het eten van een handvol pistachenoten alledaagse seksuele verlangens, waaronder erectiestoornissen kunnen verbeteren. Dit kan te wijten zijn aan de aanwezigheid van een eiwit genaamd arginine aanwezig in pistachenoten die kunnen helpen om de bloedvaten te ontspannen. Arginine is ook goed voor het cholesterolgehalte en verlaagt de bloeddruk, die beide belangrijk zijn voor een goede erectie.

Zie ook http://www.sensuelebieren.be

 

Bronnen

http://zeenews.india.com/news/health/tips/five-foods-that-will-help-spice-up-your-sex-life_1814618.html

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge