Zeven dagen geen seks voor extra vrije tijd en andere seksfeiten

Helft van vrouwen ervaart geen orgasme
Meeste vrouwen willen geen seks op eerste date

Werknemers zouden er geen probleem mee hebben om extra inspannigen te doen voor

Free-Photos / Pixabay

meer verlofdagen. Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Expedia. Zo’n 47% zou een week niet drinken, 39% laat met plezier een week lang een dessert achterwege en 21% zou zeven dagen geen seks hebben voor wat extra vrij tijd.

Uit het onderzoek blijkt verder dat de Belgen met gemiddeld 24 vakantiedagen per jaar en Nederlanders met 25 vakantiedagen het niet zo slecht doen in vergelijking met de andere landen wereldwijd. Toch neemt niet iedereen al die vakantiedagen op. Gemiddeld werken we een dag meer dan we zouden moeten. Die verlofdag kunnen we dan overhevelen naar het volgende jaar en dan langer vakantie nemen.

Voor sommige is het kunnen ontvluchten van het kantoor de mooiste gedachte die ze kunnen hebben. Anderen moeten daar echt niet aan denken.

Uit het Expedia Vacation Deprivation-onderzoek blijkt dat ondanks dat vakantie helpt bij het verbeteren van zowel het privé- als het werkleven, niet iedereen genoeg tijd neemt om daarvan te genieten. Op basis van de 16e editie van het wereldwijde onderzoek, dat is uitgevoerd in 28 landen, concludeert Expedia dat de houding ten aanzien van vakantie nog steeds sterk verschilt per land.

Speedo stijl

Nederlandse reizigers dragen het meest ‘Speedo-stijl’ zwemkleding tijdens hun strandvakantie in vergelijking met andere Europeanen.

Daarnaast zijn ze comfortabel met topless en naakte strandgangers en overweegt één op de vier seks op het strand. Ze gaan vooral op strandvakantie om tot rust te komen, geven daar relatief weinig geld aan uit en blijven daarmee naam houden als spaarzaam volk.

Dat blijkt uit het onderzoek ‘Flip Flop Report’ van Expedia.nl, ‘s werelds grootste full-service online reisorganisatie, in samenwerking met Northstar.

Schaarse badmode geaccepteerd
Wereldwijd worden Europeanen gezien als fysiek de meest aantrekkelijke strandgangers (24 procent). Onze landgenoten sluiten zich hierbij aan (42 procent), waarbij inwoners van de Caraϊben (17 procent) en de Verenigde Staten (14 procent) de top 3 van aantrekkelijkste strandgangers compleet maken. De Nederlandse man draagt van alle Europeanen het meest ‘Speedo-stijl’ zwemkleding (23 procent). In Nederland wordt deze badmode tevens het meest geaccepteerd (90 procent) in vergelijking met de andere onderzochte landen (63 procent). Dit geldt ook voor de topless vrouw: 75 procent van de Nederlanders vindt dit geoorloofd, tegenover 48 procent wereldwijd. Hoewel we schaarse zwemkleding accepteren, deelt 58 procent liever geen foto van zichzelf in zwemkleding op social media.

Sex on the beach
Nederlanders voelen zich tevens comfortabel bij topless of naakte strandgangers (55 procent). Oostenrijkers (76 procent) en Duitsers (72 procent) spannen hierin de kroon en zijn ook vaker dan Nederlandse vakantiegangers daadwerkelijk topless gegaan. Spanjaarden hebben van alle Europeanen het meeste seks op het strand gehad (32 procent). Nederlanders scoren hier wat lager (23 procent), echter overweegt één op de vier om intiem op het strand te zijn.

Weinig aandacht voor een beach proof-lichaam
Om ‘beach ready’ te worden kopen Nederlanders een nieuwe beach-outfit (37 procent), gaan ze naar de kapper (26 procent) en zorgen ze ervoor dat ze vooraf zongebruind zijn (17 procent). Sporten is voor slechts 9 procent een prioriteit. Ook hier zijn Nederlanders in vergelijking met andere reizigers spaarzaam: Nederlanders spenderen gemiddeld 40 euro aan beach ready-activiteiten, waar wereldwijd gemiddeld 53 euro uitgegeven wordt. Bovendien zegt 97 procent van de onderzochte Nederlanders dat ze hun vakantie niet vermijden of verzetten zodat ze meer tijd hebben om ‘in vorm’ te komen. Nederlanders scoren op dit punt het hoogste in vergelijking met andere Europeanen en lijken daarmee minder om een beach proof-lichaam te geven.

Favoriete strandactiviteit: niets doen
Op het strand genieten Nederlanders van de rust en voeren ze het liefste niets uit (75 procent), gevolgd door het lezen van een goed boek (57 procent) of een dutje doen (50 procent). Wanneer wifi beschikbaar zou zijn, zou 38 procent van de Nederlanders hier geen gebruik van maken. Het is daarmee niet vreemd dat de minst populaire strandganger voor de Nederlanders de ‘Loud Mouth’ is, de strandganger die zo luid spreekt dat je zijn/haar gesprekken letterlijk kunt volgen. Ook ergeren Nederlanders zich aan de ‘Slob’, de strandganger die niet opruimt (44 procent) en aan de ‘Boozer’, de strandganger die veel alcohol consumeert (43 procent).

Over het onderzoek
Het onderzoek ‘Flip Flop report’ is uitgevoerd door Expedia Inc. in samenwerking met Northstar en geeft inzicht in het reisgedrag van strandgangers wereldwijd. De studie werd tussen 6 april en 21 april 2016 uitgevoerd onder 11.115 volwassenen in 24 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het onderzoek is representatief voor de bevolking van de deelnemende landen in termen van leeftijd en geslacht.

Over Expedia
Expedia is ‘s werelds grootste online reisbureau en biedt toegang tot honderdduizenden accommodaties over de hele wereld, inclusief boetiekhotels en grote hotelketens. Bij Expedia vind je daarnaast vluchten van meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen, een ruim aanbod aan huurauto’s en diverse activiteiten op de bestemming van je keuze.

Bronnen

http://over.expedia.nl/node/190

http://nl.metrotime.be/2017/01/23/must-read/vakantie-is-belangrijker-dan-seks/

http://www.metronieuws.nl/nieuws/extra/2017/01/week-geen-seks-of-toetjes-voor-extra-dag-vakantie

https://blog.expedia.nl/vacation-deprivation-2016/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge