Noorse studenten moeten kleren aanhouden

België scoort hoog op vlak van anticonceptie. Alleen Frankrijk doet even goed.
Naakt schoonmaken is hot item in Groot-Britannië

Bron : https://www.thesun.co.uk/news/6090367/orway-school-leavers-public-sex-warning-russ/

Het einde van het schooljaar nadert in Noorwegen voor de middelbare scholieren.  In Vlaanderen viert men het einde met de traditionele 100 dagen en Chrisostomos. Maar in Noorwegen gaat men veel verder. Naarmate de jaarlijkse einde schooljaarperiode nadert, is aan de leerlingen verteld dat ze niet meer naakt mogen lopen en  “geen seks mogen hebben op rotondes”.

Studenten in de Scandinavische landen beginnen aan de Russefeiring om het einde van hun tijd op de middelbare school te markeren en vieren het einde van de lessen met heel wat festiviteiten.

Men ziet  bij de viering studenten rondreizen door het land in weelderige feestbussen, die vaak duizenden euro’s kosten om te verhuren.

Tijdens de overgangsperiode van drie weken moeten studenten een aantal bizarre en risicovolle uitdagingen aangaan, variërend van slapen in bomen tot het binnendringen in het huis van hun leraar.

Hoewel de lijst met rituelen die bij de Russ-feesten betrokken zijn, van school tot school verschillen, gaat het vaak om alcohol, naaktheid en seks.

In een verklaring met de titel “Neen tegen seks op rotondes” zei Terje Moe Gustavsen, een voormalig minister van vervoer die nu de Public Roads Administration exploiteert: “Iedereen begrijpt dat het in en rond rotondes een verkeersrisico is.

“Het is misschien niet zo gevaarlijk dat iemand zonder kleren op de brug zit, maar bestuurders kunnen een te grote verrassing krijgen en worden afgeleid.
De Noorse autoriteiten roepen nu op om niet naakt rond te lopen op de openbare weg, aangezien dat bestuurders kan afleiden. Wie dat toch nog doet, riskeert een boete.

Bron https://www.thesun.co.uk/news/6090367/orway-school-leavers-public-sex-warning-russ/

Bronnen

https://www.thesun.co.uk/news/6090367/orway-school-leavers-public-sex-warning-russ/

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge