Wat vraag je nooit aan een sekswerker

Overwerk is een domper op goed seksleven
Hoeveel dagen seks heb je in je hele leven gehad?
woman, act, naked

efes (CC0), Pixabay

Bij het achterhalen van wat iemand doet, is het normaal om een ​​paar vragen te stellen en beleefd beleefd te zijn.  Maar als je in de seksindustrie werkt, kan een dergelijk gesprek een beproeving zijn – met vragen variërend van te intiem tot ronduit beledigend.

In een video van BBC Three bespreken Britse sekswerkers de dingen die ze moe zijn van het horen – en je zou niet geloven wat sommigen hebben moeten verdragen:

Wat is er gebeurd om je dit te laten kiezen?

“Er zit zoveel medelijden in die vraag,” klaagde een van de vrouwen. “Het is alsof ze een tragisch verhaal verwachten”, zei een ander.

De vijf vrouwen en één man die in de video worden genoemd, hadden allemaal het werk gekozen om een ​​aantal vrij standaardredenen, van het leuk vinden van de flexibele uren tot het ontmoeten van nieuwe mensen.

Ben je gedwongen?

Terwijl de geïnterviewden wel benadrukten dat sommige mensen dwang ervaren hebben om seks te hebben, en het belangrijk is dat deze mensen hulp hebben, waren ze de veronderstelling dat ze er zelf door werden gedwongen beu. “Ik word niet gedwongen, ik ben gelukkig”, zei een sekswerker resoluut.
“We zijn allemaal gedwongen om op een bepaalde manier te werken, als je er abstract over wilt zijn”, zei een andere geïnterviewde. “We hebben allemaal geld nodig.”

Is het echt kinky?

De geïnterviewde sekswerkers waren het erover eens dat vertrouwdheid gebruikelijk was en dat veel mensen geen schaamte hadden om in hun werk te komen.

“Waarom vraag je me dit? Het gaat je niets aan, ‘zei een vrouw. “Wil je het echt weten? Of wil je gewoon echt oordelen? ‘

Hoe kun je een feministe en een sekswerker zijn?

Alle geïnterviewde vrouwen in de video waren onvermurwbaar dat er geen tegenstelling was tussen werken in de seksindustrie en feminist zijn.

“We hebben zelf de controle. We beslissen zelf wat we met ons lichaam willen doen en waar we toestemming voor geven. En het schaadt niemand anders, ‘zei iemand.

Het is zo gevaarlijk!

“Als mensen ons werk minder gevaarlijk willen maken, moet het volledig worden gedecriminaliseerd”, wees een werknemer, een professionele dominatrix, naar voren.

Waarom krijg je geen echte baan?

“Omdat ik een succesvol bedrijf run?”, suggereerde de mannelijke sekswerker. “Persoonlijk ben ik veel gelukkiger om dit te doen dan 40 uur per week te werken in Starbucks. Nu kan ik tien uur per maand werken voor hetzelfde loon. ”

Andere werknemers beschreven de uiteenlopende eisen van hun baan – waaronder reclame, marketing, het boeken en regelen van locaties en het zorgen voor hun klanten.

Velen vonden dat ze interessanter en gevarieerder werk hadden dan wanneer ze andere carrières hadden gevolgd.

Zoals een vrouw het stelde:

Ik ontmoet fantastische mensen, ik krijg twee of drie keer per dag een orgasme – wie wil die baan niet?

 

Bronnen

https://www.indy100.com/article/things-not-to-say-to-a-sex-worker-prostitution-video-bbc-three-7661641

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge