Nieuwe anticonceptie : Vasal-Gel : gel in de penis van man spuiten.

Seks wordt overbodig door technologie van designerbaby's
Seks met een virtual reality sekspak
infographic-de- (1)

Image by vasalgel.com

Niet alle mannen (en vrouwen) zijn fan van het condoom. Men zoekt al jaren naar een goed alternatief voor mannen. Het beste alternatief is momenteel operatief mannen ‘zaadloos’ maken. Heel wat mannen staan hier echter niet voor te springen en dit proces uiteindelijk weer omkeren is ook niet al te prettig.

In 2018 zou er echter een echt revolutionair alternatief voor het condoom op de markt komen, genaamd ‘Vasalgel’. Deze gel zou langs de voorkant van je penis ingebracht worden met een spuit en zorgt ervoor dat je sperma geen zaadcellen meer bevat. Net zoals een vasectomie dus, maar zonder de pijnlijke operatie en gemakkelijk omkeerbaar. In slechts enkele seconden tijd zou je al zaadvrij zijn. De gel laat wel vloeistoffen door, maar dus geen zaadcellen.

Deze gel werd al uitgebreid getest bij proefkonijnen en in 11 van de 12 gevallen werkte de gel perfect. Er zou ook een kleine tube komen die de gel er snel terug kan uitspoelen indien je beslist om kinderen te willen. Ook dit hebben ze getest en bij 7 van de 8 proefkonijnen had het kwakje onmiddellijk terug zaadcellen. De gel zou minimum een jaar werken en kan na dit jaar weer terug gemakkelijk ingebracht worden.


De uitvinders van ‘Vasalgel’ zijn dan ook razend enthousiast over hun product en zijn ervan overtuigd dat zij een zeer waardige concurrent kunnen zijn voor het condoom (natuurlijk niet voor bescherming tegen SOA’s). Wij zijn alvast benieuwd of in 2018 alle mannen gel in hun penis gaan spuiten. Deze gel zou overigens perfect werken vanaf je 15 jaar bent. Binnenkort dus geen moeders meer die tegen hun tienerzonen roepen dat ze een condoom moet gebruiken, ze zullen binnenkort eerder iets anders zeggen: “Spuit alvast maar wat gel in je penis.”

Vasalgel_Infographic_Lina-WEB

Image by vasalgel.com

 

Bronnen

http://www.clint.be/entertainment/condoom-wordt-overbodig-voorbehoedsmiddel-van-de-toekomst-gel-een-man-zijn-penis

https://www.parsemusfoundation.org

 

© De copyrights van de hier weergegeven tekst(en)/foto's rusten bij de oorspronkelijke auteur(s). Geen overname tenzij met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s). Vermelding op deze website is enkel om educatieve en/of wetenschappelijke redenen (onderwijsdoeleinden). Deze website is niet commercieel, bevat geen reclame en heeft geen inkomsten. Onderaan de informatie vindt u telkens zoveel mogelijk de originele bronnen voorzover ons bekend. Inden er auteursrechterlijke of privacyschendingen zijn, zijn die onvrijwillig door onbekendheid/onwetendheid en niet met opzet gebeurd. Mocht u het ongepast vinden dat uw eigen informatie/foto's/portretafbeeldingen op deze website worden vermeld of is er geen correcte bronvermelding naar uw informatie, contacteer dan gerardgielen@telenet.be met opgave van de betrokken schending van copyrights en de betrokken webpagina. De info zal dan zo snel mogelijk aangepast en/of verwijderd worden. We hopen op uw begrip bij een eventuele schending. Kennis is er om te delen, niet om te bezitten!

© This site is non commercial, only educational. All information is copyrighted from the original authors. If you find information or pictures on this site that are copyright to you, or that present you or relatives on the pictures and we have used them by accident without legal permission, please contact us immediately about the violation with link to the picture or webpage where you found it and the text or pictures will be removed asap. Contact gerardgielen@telenet.be in case. Thanks for your understanding for not respecting your privacy or copyrights by accident.Sharing knownledge is more important than possessing knowledge